Παναγιωτίδου στο enwsi.gr: «Μεγάλη πρόκληση για μένα η ΑΕΚ»

Παναγιωτίδου στο enwsi.gr: «Μεγάλη πρόκληση για μένα η ΑΕΚ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Αναστασία Παναγιωτίδου μιλάει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει δυναμικά την στελέχωση του ρόστερ της καθώς φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η «Ένωση» κάνει τα πρώτα της βήματα στην κατηγορία αλλά είναι αποφασισμένη πολύ σύντομη να κερδίσει την θέση που της αρμόζει και να πρωταγωνιστεί σταθερά. Η τελευταία κατά σειρά μεταγραφική κίνηση που ανακοίνωσε η ΑΕΚ είναι αυτή της Αναστασίας Παναγιωτίδου. Η 24χρονη αριστερό εξτρέμ που θα ενισχύσει το «κιτρινόμαυρο» τμήμα τη νέα σεζόν μίλησε για πρώτη φορά στο enwsi.gr για την μεταγραφή της και τους στόχους με τη νέα της ομάδας.  Η Αναστασία ξεκίνησε την καριέρα της από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Πλέον θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» και θα αποτελέσει μέλος της πρώτης γυναικείας ομάδας χάντμπολ που συμμετέχει στην Α1. Η ίδια αναφερόμενη στην μεταγραφή της σχολίασε: «Αρχικά να πω πως είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα της ΑΕΚ και που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Βλέπω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως μια ευχάριστη πρόκληση, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα κάνει την εμφάνιση της στην Α1 γυναικών.

«Η ΑΕΚ μπορεί να ακολουθήσει ανοδική πορεία»

Όσο για το αν η ΑΕΚ μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη στο νέο πρωτάθλημα από την πρώτη της κιόλας συμμετοχή στην Α1 τόνισε: «Γνωρίζοντας το ελληνικό γυναικείο πρωτάθλημα μπορώ να πω πως η ΑΕΚ, μπορεί να σταθεί αντάξια των απαιτήσεων και να ακολουθήσει  μια πορεία ανοδική με την πάροδο του χρόνου. Ακόμα βέβαια είναι νωρίς αλλά είμαι σίγουρη πως η ΑΕΚ θα κερδίσει την θέση της στην Α1».

Στη συνέχεια σχολίασε και το ματς της πρεμιέρας με τη Νέα Ιωνία: «Σίγουρα ένας αγώνας με έναν πιο «εύκολο» αντίπαλο θα μας βοηθούσε να δεθούμε πιο πολύ σαν ομάδα , ώστε να είμαστε πιο προετοιμασμένες για τα δύσκολα παιχνίδια, παρόλα αυτά μπορούμε να αποκομίσουμε πολλά θετικά στοιχεία από έναν τέτοιον αγώνα . Θα μπορέσουμε να δούμε σε τι επίπεδο είμαστε, καθώς η Ιωνία είναι μέσα στις κορυφαίες ομάδες του γυναικείου πρωταθλήματος και έτσι να εστιάσουμε στα δυνατά και να δουλέψουμε τα αδύνατα σημεία μας .Τέλος εύχομαι σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία» κατέληξε λέγοντας.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X