Γκουαρδιόλα: «Πριν μια εβδομάδα όλοι γελούσαν με τον Χάαλαντ...» (VIDEO)

Ο Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Ράφα Ναδάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γέλασε ακούγοντας από δημοσιογράφο να συγκρίνει τον Χάαλαντ με τους Ανρί και Κριστιάνο, θύμισε σε όλους όσα έλεγαν στο Community Shield και ζήτησε υπομονή και ψυχραιμία…

Ο Χάαλαντ πέτυχε και τα δυο τέρματα της Σίτι απέναντι στην Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο το απόγευμα της Κυριακής για να κάνει θετικό το ξεκίνημα της ομάδας του στο νέο πρωτάθλημα, κάνοντας τον Τύπο και τους δημοσιογράφους να τον εξυμνήσουν.

Ο Πεπ άκουσε από ρεπόρτερ να τον ρωτάει αν ο Νορβηγός έχει τα φόντα για να φτάσει στα επιτεύγματα θρύλων όπως οι Ανρί και Κριστιάνο κι αφού γέλασε, απάντησε:

«Πριν από μια εβδομάδα όλοι γελούσαν μαζί του με την ευκαιρία που έχασε (σ.σ. Στο Communituy Shield) και τώρα τον συγκρίνουμε με τον Ανρί και τον Κριστιάνο.

Χρειάζεται χρόνο. Είναι ακόμα 22 ετών. Έχει μπροστά του μακρά διαδρομή στην καριέρα του. Μόλις αποσυρθεί θα δούμε τι έχει πετύχει. Ας είμαστε όλοι ψύχραιμοι. Το σημαντικό είναι ότι όλοι μας στην ομάδα ξέρουμε την ποιότητά του».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X