Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Τεν Χαγκ διέψευσε για Αρναούτοβιτς - «Έχουν γραφτεί 250 ονόματα»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Τεν Χαγκ διέψευσε για Αρναούτοβιτς - «Έχουν γραφτεί 250 ονόματα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράιτον και την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 εντός έδρας από τους «γλάρους», ο Ολλανδός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τα σενάριο που κυκλοφορούν για την μεταγραφή του Μάρκο Αρναούτοβιτς από την Μπολόνια.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ανέφερε πως η ομάδα έχει ήδη δύο επιθετικούς, τρεις αν συμπεριλάβει κανείς σ’ αυτούς και τον Ράσφορντ και πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ονοματολογία.

«Δεν πρόκειται να μιλήσει για ονόματα, επειδή νομίζω έχουν ήδη συνδεθεί περί τους 250 παίκτες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο κάνουμε προετοιμασία, οπότε αυτό είναι. Έχουμε δύο επιθετικούς, ίσως τρεις μαζί με τον Ράσφορντ, ο οποίος θεωρείται επιθετικός, αλλά έκανε εξαιρετική προετοιμασία ως αριστερός εξτρέμ και σήμερα είχε επίσης δύο καλές στιγμές από την αριστερή πλευρά. Έτσι νομίζω ήταν η σωστή απόφαση να το κάνουμε έτσι. Αλλά δεν είχαμε το κλασσικό 9αρι, δεν ήταν διαθέσιμο σήμερα».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X