Φοβερή Ρόμα, «σκόρπισε» με 5άρα την Σαχτάρ στο κατάμεστο Ολίμπικο (VIDEO)

Φοβερή Ρόμα, «σκόρπισε» με 5άρα την Σαχτάρ στο κατάμεστο Ολίμπικο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μαγική Ρόμα έκανε πάρτι στο Ολίμπικο, προσέφερε θέαμα στους 65.000 φιλάθλους της που βρέθηκαν στις εξέδρες και συνέτριψε με 5-0 την Σαχτάρ.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν. Και αυτό το απέδειξε στην πράξη, στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε απέναντι στην Σαχτάρ. Οι τζιαλορόσι ήταν ασταμάτητοι από το ξεκίνημα και κατάφεραν να φτάσουν σε άνετη νίκη, προσφέροντας εκπληκτικό θέαμα.

Κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης ήταν οι Πάολο Ντιμπάλα και Τζίνι Βαϊνάλντουμ, που αποθεώθηκαν από τους φίλους της Ρόμα, παίρνοντας… γεύση ενόψει της νέας σεζόν.

Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό, από τον Πελεγκρίνι, με το πρώτο μέρος να κλείνει ιδανικά, καθώς Μαντσίνι (41′) και το αυτογκόλ του Κονοπλιά (45+1′) διαμόρφωσαν το 3-0.

Τη σκυτάλη πήραν Τζανιόλο και Μπόβε που στο 59′ και στο 87′ έγραψαν το τελικό 5-0 για την Ρόμα.

Η σύνθεση της Ρόμα: Πατρίσιο (46′ Σβίλαρ (80′ Μπερ)), Μαντσίνι (66′ Μπόβε), Κουμπούλα (46′ Σμόλινγκ), Βίνα (46′ Ιμπάνιεζ), Τσελίκ (46′ Κάρσντορπ), Πελεγκρίνι (80′ Τρίπι), Μάτιτς (46′ Κριστάντε), Σπινατσόλα (58′ Ελ Σααραουί), Ντιμπάλα (80′ Αφένα-Τζαν), Τζανιόλο (65′ Βαϊνάλνουμ), Έιμπραχαμ (80′ Σομουρόντοφ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X