Ανοίγει την πόρτα για τις εξόδους ο Τικίνιο στον Ολυμπιακό - Παίζει με Σλόβαν και πάει Βραζιλία!

Ανοίγει την πόρτα για τις εξόδους ο Τικίνιο στον Ολυμπιακό - Παίζει με Σλόβαν και πάει Βραζιλία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειώνει και ο Τικίνιο από τον Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους θα παίξει κόντρα στην Σλόβαν και μετά θα πάει στην Μποταφόγκο.

«Κλεισμένη» στην Μποταφόγκο φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος την Πέμπτη θα εμφανιστεί για τελευταία φορά με τα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα του καφέ η μετακόμιση του 31χρονου σέντερ-φορ στην πατρίδα του και την «φογκάο» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, απλώς ο Ολυμπιακός ζήτησε να τον έχει για τελευταία φορά στον επαναληπτικό της Μπρατισλάβας, όπου οι Πειραιώτες θα παίξουν για την είσοδο τους στα πλέι-οφ του Europa League.

Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι ο Τικίνιο μετά από αυτό το παιχνίδι θα ταξιδέψει στην χώρα του καφέ για να ενταχθεί με την νέα του ομάδα, που έχει προθεσμία μέχρι τις 15/8 για τον δηλώσει στην λίστα για τις εγχώριες διοργανώσεις.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X