Ανοίγει την πόρτα για τις εξόδους ο Τικίνιο στον Ολυμπιακό - Παίζει με Σλόβαν και πάει Βραζιλία!

Ανοίγει την πόρτα για τις εξόδους ο Τικίνιο στον Ολυμπιακό - Παίζει με Σλόβαν και πάει Βραζιλία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειώνει και ο Τικίνιο από τον Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους θα παίξει κόντρα στην Σλόβαν και μετά θα πάει στην Μποταφόγκο.

«Κλεισμένη» στην Μποταφόγκο φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος την Πέμπτη θα εμφανιστεί για τελευταία φορά με τα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα του καφέ η μετακόμιση του 31χρονου σέντερ-φορ στην πατρίδα του και την «φογκάο» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, απλώς ο Ολυμπιακός ζήτησε να τον έχει για τελευταία φορά στον επαναληπτικό της Μπρατισλάβας, όπου οι Πειραιώτες θα παίξουν για την είσοδο τους στα πλέι-οφ του Europa League.

Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι ο Τικίνιο μετά από αυτό το παιχνίδι θα ταξιδέψει στην χώρα του καφέ για να ενταχθεί με την νέα του ομάδα, που έχει προθεσμία μέχρι τις 15/8 για τον δηλώσει στην λίστα για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X