ΑΕΚ: Ξεχώρισε δύο επιλογές για στόπερ, τα δεδομένα για Καμαρά και Πλάνιτς

ΑΕΚ: Ξεχώρισε δύο επιλογές για στόπερ, τα δεδομένα για Καμαρά και Πλάνιτς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχωρά για την τελική επιλογή στόπερ και βρίσκεται σε δύο επιλογές, τι συμβαίνει με Καμαρά και Πλάνιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν, αλλά και για την ολοκλήρωση του βασικού μεταγραφικού σχεδιασμού, που περιλαμβάνει ακόμα έναν στόπερ και σέντερ φορ, πέραν των τεσσάρων ως τώρα κινήσεων. Πάρα τη φαινομενική ηρεμία, οι τελευταίες ημέρες είναι γεμάτες από επαφές για να βρεθούν οι σωστές λύσεις. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στην ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί σε δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν ποια θα είναι η επιλογή τους.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει πως δεν πρόκειται να έρθει κανείς παίκτης που δεν θα καλύπτει όλα τα στάνταρ που έχουν τεθεί από το τιμ του μεταγραφικού σχεδιασμού και τον Αλμέιδα. Αναζητούν παίκτη με εμπειρία, ποιότητα και προσωπικότητα και αυτό αυξάνει τον δείκτη δυσκολίας. Πάντως, στην ΑΕΚ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως στη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινά, θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν ακόμα μια μεταγραφική κίνηση.

Σε αυτές τις δύο επιλογές για στόπερ, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Πλάνιτς που αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση. Ετσι κι αλλιώς, θα είναι ψέμα εάν ισχυριστεί κάποιος, ότι ο Σέρβος έχει φύγει από το μυαλό των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων. Οι εμφανίσεις του με την Μακάμπι Χάιφα επιβεβαίωσαν στο ευρύ κοινό, πως πρόκειται για μια καλή επιλογή για την ΑΕΚ και η εκτίμηση είναι πως ο Πλάνιτς θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Το θέμα είναι το πότε και το πώς. Διότι, η ΑΕΚ θέλει τον παίκτη και όσο εκείνος αρνείται τις προτάσεις ανανέωσης της Μακάμπι, το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Διαβάστε περισσότερα για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X