ΑΕΚ: Η παρακάμερα του φιλικού στην Κύπρο - Η εκπληκτική παρουσία του κόσμου και... οι συζητήσεις (VIDEO)

ΑΕΚ: Η παρακάμερα του φιλικού στην Κύπρο - Η εκπληκτική παρουσία του κόσμου και... οι συζητήσεις (VIDEO)

Δείτε την παρακάμερα του Ομόνοια-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη φιλική νίκη πέτυχε την Παρασκευή η ΑΕΚ, καθώς κέρδισε με 0-2 την Ομόνοια στην Κύπρο.

Τα γκολ τα πέτυχαν ο Πινέδα στο πρώτο μέρος και ο Μάνταλος στο Β΄.

Ωστόσο αυτό που μένει από τη δεύτερη βραδιά της παραμονής της ομάδας στην Λευκωσία, εκτός από την νίκη και την καλή εμφάνιση, ήταν η εκπληκτική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ και στο Γ.Σ.Π.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα που δημιούργησε η παρουσία των περίπου 3 χιλιάδων φίλων της ομάδας. Και σίγουρα με την επίσημη έναρξη της σεζόν να πλησιάζει η εμπειρία της Κύπρου αποτέλεσε μια πολύ δυνατή ψυχολογική ένεση για παίκτες και τεχνικό τιμ.

Ειδικά ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του, ήταν εντυπωσιασμένοι από τη παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ και δε το έκρυβαν στις συζητήσεις μέσα στην αποστολή, μετά και το τέλος του αγώνα.

Η παρακάμερα του ΑΕΚ TV με τον Πάρη Βαβουρανάκη ήταν εκεί και κατέγραψε πολλά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα απ’ όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X