Ανετος Ελληνας σε ταβέρνα: «Όλα τσάμπα είναι και οι χωριάτικες και τα τζατζίκια...» (VIDEO)

Ανετος Ελληνας σε ταβέρνα: «Όλα τσάμπα είναι και οι χωριάτικες και τα τζατζίκια...» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που οι τιμές σε πρώτες ύλες και βασικά καταναλωτικά αγαθά έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν ότι όλα είναι…τζάμπα!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην κάμερα της ΕΡΤ τουρίστες, η τιμής της χωριάτικης κυμαίνεται από 6,90 έως και 8 ευρώ, ενώ ο μουσακάς φτάνει τα 9,90 ευρώ.


Την ίδια στιγμή, ένας άνετος Έλληνας σχολιάζει:

«Όλα τσάμπα είναι και οι χωριάτικες και τα τζατζίκια…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τουρισμός, ένας κλάδος που θεωρείται η βαριά βιομηχανία της χώρας, βρίσκεται σε ολική επαναφορά, καθώς όλα δείχνουν πως τα έσοδα θα ξεπεράσουν αυτά της χρόνιας – ρεκόρ του 2019.

Συγκεκριμένα, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις -σύμφωνα με φορείς του κλάδου- μπορούν να φτάσουν και τα 20 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που ακόμη και ο πιο αισιόδοξος δεν θα περίμενε.

Ήδη πολλοί προορισμοί επιβεβαιώνουν την ανάκαμψη του κλάδου μετά από δύο δύσκολα χρόνια, με τα στοιχεία που να δείχνουν ότι ο στόχος της προσέγγισης των αποτελεσμάτων του 2019 έχει ήδη επιτευχθεί και πλέον καταρρίπτεται το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X