Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα του τον Βιτάλ»

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα του τον Βιτάλ»

Το όνομα του Ματέους Βιτάλ ακούγεται ξανά για την Ελλάδα αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚείναι εκείνος που φαίνεται πως θέλει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό πως ο Ματέους Βιτάλ πέρασε μία ωραία σεζόν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, παρότι δεν έπεισε για την αξία του.

Η επιστροφή στη Βραζιλία και τη Φλαμένγκο μόνο υπέρ του δεν είναι, καθώς ο νεαρός εξτρέμ δεν υπολογίζεται και έχει τεθεί εκτός πλάνων.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ωστόσο, αναφέρουν πως ο Βιτάλ θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά όχι για να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το «supervasco», ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει ψηλά στη λίστα του τον 24χρονο άσο, ώστε να καλύψει τη θέση «10», την ίδια στιγμή που και η Κλαμπ Μπριζ βλέπει με πολύ καλό μάτι την περίπτωσή του.

Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει να παίζει στην Ελλάδα καθώς του άρεσε το κλίμα ωστόσο, πρέπει να επιβεβαιωθεί το έντονο ενδιαφέρον του Δικεφάλου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X