Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν είναι ένα «φτηνό στοίχημα» - Το πιο μικρό συμβόλαιο προπονητή στον ανταγωνισμό!

Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν είναι ένα «φτηνό στοίχημα» - Το πιο μικρό συμβόλαιο προπονητή στον ανταγωνισμό!
Photo Credits: INTIME

Η επιλογή του Κάρλος Κορμπεράν για τον πάγκο του Ολυμπιακού προκάλεσε έκπληξη σε σχέση με τα ονόματα που ακούστηκαν, μα πάνω από όλα είναι μία φθηνή λύση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα περισσότερα άρθρα / αφιερώματα για την επιλογή, την άφιξη και την παρουσίαση του Κάρλος Κορμπεράν πριν το πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν υπήρχε μία περίεργη ομοφωνία. Σχεδόν όλοι στάθηκαν για το πόσο φιλόδοξος, για το πόσο εργατικός, μεθοδικός, εξελίξιμος είναι.

Διαβάσαμε για την θητεία του δίπλα στον Μαρσέλο Μπιέλσα, όμως κανείς δεν είπε ότι η θητεία αυτή ήταν στην Championship, όχι στην Premier League,, ενώ ουδείς αναφέρθηκε ότι ο Αργεντινός βρήκε τον Κορμπεράν στην Λιντς δεν τον επέλεξε!

Αναφέρθηκε πως ήταν βοηθός του Κάρλος Γαρίδο στην Βιγιαρεάλ, άσχετα αν τότε είχε ρόλο κυρίως στην εκγύμναση (αρχικά της δεύτερης ομάδας), ενώ υπήρξε απλό μέλος του τεχνικού τιμ, όχι πρώτος βοηθός του -μικρές λεπτομέρειες που έχουν την σημασία τους, ανάλογα πως τις χρησιμοποιείς.

Δείτε περισσότερα για το «στοίχημα» του Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X