Τρεις επικίνδυνοι φιλοξενούμενοι σε τιμές πενταπλασιασμού

Τρεις επικίνδυνοι φιλοξενούμενοι σε τιμές πενταπλασιασμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής, με αρκετά πρωταθλήματα να έχουν κάνει σέντρα αυτό το τριήμερο.

Η σημερινή ενασχόληση της στήλης θα είναι στα πρωταθλήματα της Πρέμιερ Λιγκ, της Γαλλικής Λιγκ 1 και της Τσεχίας.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θαβρείτε αλλού.

Προγνωστικά Αγγλίας

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπράιτον, με τους γηπεδούχους να έχουν περάσει στην εποχή του Τεν Χαχ αλλά το κλίμα να μην είναι ιδανικό.

Πριν λίγες μέρες σε φιλικό με την Ράγιο Βαγιεκάνο αποχώρησαν ο Ρονάλντο και μερικοί παίκτες ακόμα πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, γεγονός που εξόργισε τον Ολλανδό τεχνικό.

Η Μπράιτον είναι ήρεμη, έκανε κάποιες προσθήκες και στηρίζεται στον εξαιρετικό τεχνικό Πότερ και τις εμπνεύσεις του για ακόμη μία σεζόν. Οι πρεμιέρες έχουν κινδύνους και το διπλό στο 5,50 της Bet365 μόνο απαρατήρητο δεν περνά.

Στο Λέστερ – Μπρέντφορντ οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, πιο ήρεμη αν και έχασε τον ηγετικό Έρικσεν στο μεταγραφικό παζάρι. Οι ”αλεπούδες” δεν έχουν κάνει μεταγραφές ενώ έπειτα από μια δεκαετία αποχώρησε και ο βασικός τους τερματοφύλακας Σμάιχελ για τη Γαλλική Νις.

Σύννεφα μαζεύονται πάνω από το ”Κίνγκς Πάουερ” και η Μπρέντφορντ με το παιχνίδι των αντεπιθέσεων έχει καλές τύχες για το διπλό του 3,60 στην Fonbet.

Προγνωστικά Γαλλίας

Στη Γαλλική Λιγκ 1 η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Ρεμς, με τους γηπεδούχους να έχουν προχωρήσει στην αντικατάσταση του Σαμπάολι με τον Τούντορ, κάτι που έφερε προβληματισμό και το κλίμα δεν είναι καλό.

Μεγάλη μερίδα του κόσμου έχει αρχίσει την γκρίνια, ενώ οι παίκτες με μπροστάρη τον Παγέτζήτησαν συνάντηση μαζί του καθώς έχει αλλάξει το σύστημα και την φιλοσοφία της ομάδας.

Η Ρεμς είναι πιο ήρεμη ενώ στηρίζει απόλυτα τον τεχνικό Γκαρσία, ο οποίος πέρσι έκανε καλή σεζόν παρά το γεγονός ότι η ομάδα του αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απουσιών.

Η κατάσταση στη Μαρσέιγ μυρίζει μπαρούτι, κάτι το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί η φιλοξενούμενη ομάδα με τις γρήγορες αντεπιθέσεις της και να επιβεβαιώσει το 5,75 του διπλού στην Bet365.

Προγνωστικά Τσεχίας

Κλείνω με την Τσεχία, εκεί όπου η Σλοβάτσκο τίθεται αντιμέτωπη με την Χράντεντς Κραλόβε.Οι φιλοξενούμενοι το έπιασαν από εκεί που το άφησαν πέρσι και με μία καλή εμφάνιση κέρδισαν με 1-0 την Σλάβια Πράγας.

Μέτρια η εικόνα της Σλοβάτσκο απέναντι στη νεοφώτιστη Μπρνό (2-2), ενώ έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό μεσοβδόμαδα με την Φενερμπαχτσέ.

Ιδανική συγκυρία για να πάρει εκδίκηση για την περσινή ήττα με 3-0 η Χράντετς, με το διπλό να φτάνει το 5,00 στην Winmasters.

Το παιχνίδι μου

Μονά

ΑΓΓΠ – 7/8 – 16:00 – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον – 2 (5,50) (Bet365) (πρώιμη πληρωμή)

ΤΣΧ1 – 7/8 – 17:00 – Σλοβάτσκο – Χράντετς Κράλοβε – 2 (5,00) (Winmasters)

ΓΑΛ1 – 7/8 – 21:45 – Μαρσέιγ – Ρέμς – 2 (5,75) (Bet365) (πρώιμη πληρωμή)

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X