Παικταράδες για όλα τα γούστα που ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι

Παικταράδες για όλα τα γούστα που ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποια πρωταθλήματα άρχισαν, άλλα είναι στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας σεζόν, αλλά οι μεταγραφές δεν τελείωσαν ειδικά όταν υπάρχουν παικταράδες που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Να είναι τα χρόνια που περνούν καθώς κάποιοι βρίσκονται σε… προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία; Να είναι το υψηλό κασέ τους; Για κάποιους τα σενάρια είναι πολλά, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, για άλλους τα πράγματα είναι δύσκολα στην αναζήτηση νέας ομάδας.

  • Ίσκο

Ο Ισπανός αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου έτσι κι αλλιώς τους προηγούμενους μήνες δεν είχε χρόνο συμμετοχής και ακόμα αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Γράφτηκε στην Ισπανία ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τη Σεβίλλη και από τη Μπέτις, αλλά οι επαφές με τον παίκτη δεν προχώρησαν.

  • Μαρσέλο

Άλλος ένας παίκτης που έφυγε από τους Μαδριλένους, στο πλαίσιο της ανανέωσης της ομάδας. Στα 34 του ο Βραζιλιάνος αμυντικός παραμένει ένας παίκτης κορυφαίας κλάσης, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει ομάδα. Ακούστηκε ότι είναι πιθανό να επιστρέψει στην πατρίδα του, σενάριο που φαίνεται πια το επικρατέστερο, καθώς δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις με τη Βαγιαδολίδ, αλλά και με τη Μίλαν.

  • Εντινσον Καβάνι

Αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο 35χρονος Ουρουγουανός επιθετικός για τον οποίο γενικά φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά τίποτα συγκεκριμένο ως τώρα παρά τις φήμες, που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ότι συμφώνησε με τη Μπόκα Τζούνιορς. Θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς θα τον ήθελε η Βιγιαρεάλ ή ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης, που εξέτασε την περίπτωσή του ως αλλαγή του Καρίμ Μπενζεμά.

Δείτε τους υπόλοιπους παικταράδες που δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X