«OPAP Arena»: «Φλεγόμενο» το παλάτι της ΑΕΚ σε μαγική πτήση με drone (VIDEO)

«OPAP Arena»: «Φλεγόμενο» το παλάτι της ΑΕΚ σε μαγική πτήση με drone (VIDEO)

Φανταστικά πλάνα από την «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια και την «OPAP Arena» και όλοι οι φίλοι της δεν μπορούν να περιμένουν!

Η ομάδα Up Stories με την χρήση Drone και χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Γιάννη Αλεξόπουλου με γνώσεις στα Special effects και φυσικά της τεχνολογίας επιχειρεί να βάλει «φωτιά» τόσο στις 2 δάδες που δεσπόζουν στην κυρία είσοδο του Σταδίου όσο και στις εξέδρες της «OPAP Arena» με ένα τεχνικό pyro show όπως έχουμε μάθει να αποκαλούμε την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των ομάδων με χρήση φωτοβολίδων.

Το αποτέλεσμα είναι απλά ένα μικρό δείγμα του τι πρόκειται να συμβεί κατά τα επίσημα εγκαίνια στις 17 Σεπτεμβρίου από τους χιλιάδες οπαδούς που θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Δείτε τα μαγικά πλάνα από την πτήση με drone πάνω από την «OPAP Arena»:

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X