Σαββίδης: «Πάει για κάτι δυνατό φέτος η ΑΕΚ - Ο Αλμέιδα θα δώσει πολλά στην ομάδα»

Σαββίδης: «Πάει για κάτι δυνατό φέτος η ΑΕΚ - Ο Αλμέιδα θα δώσει πολλά στην ομάδα»

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φιλικό της ΑΕΚ με την Ομόνοια προσθέτει περισσότερα στοιχεία στην επιχειρηματολογία της άποψης που λέει, ότι η Ένωση χτίζει κάτι διαφορετικό και ελπιδοφόρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με τη σφραγίδα του Ματίας Αλμέιδα. Το παιχνίδι της Λευκωσίας παρακολούθησε ο βετεράνος παίκτης των δύο ομάδων, Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ήταν ο σχολιαστής του παιχνιδιού για λογαριασμό των συνδρομητικών καναλιών της «Primetel».

Ο Βετεράνος άσος μίλησε για την εμπειρία που είχε από την ομάδα που δημιούργησε ο Αργεντινός τεχνικκός. Από τα λεγόμενά του φάνηκε, ότι χάρηκε αυτό που είδε! Ευχαριστήθηκε από την εικόνα του ελληνικού συλλόγου και τη συνολική προσπάθεια των παικτών. Στο τέλος μίλησε με συγκίνηση για την ώρα που θα μπει στην «OPAP Arena» δίνοντας ραντεβού στις 17 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Σαββίδης για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X