Ισόπαλη η ΑΕΚ Β' (1-1) στο πρώτο της φιλικό απέναντι στην Κ19 του Βόλου

Ισόπαλη η ΑΕΚ Β' (1-1) στο πρώτο της φιλικό απέναντι στην Κ19 του Βόλου

Ισόπαλη στο πρώτο της φιλικό η ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κ19 του Βόλου ΝΠΣ σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Πορταριάς, όπου η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο νεαποκτηθείς Σπύρος Σκόνδρας άνοιξε το σκορ στο 5′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κώστα Σταμούλη. Η ΑΕΚ Β είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στο 70′, αλλά το σουτ του Αποστόλη Χριστόπουλου χτύπησε στο δοκάρι. Η Κ19 του Βόλου ισοφάρισε στο 85′ με γκολ του Τουλουμενίδη.

Την αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ Β αποτέλεσαν οι Αγγελόπουλος, Σταμούλης, Ντάικο, Χατζηκυριάκος, Παρράς, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Γερολέμου, Τζ. Γκαρσία, Σκόνδρας, Γκολφίνος, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Μαρίνης, Κάτσικας, Μαντζουρανάκης, Λέλεκας, Τσιόκρης, Πιτιλάκος, Νούλας, Πάπα, Γεωργέας, Ευθύμης Χριστόπουλος και Αποστόλης Χριστόπουλος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X