ΑΕΚ: Πρώτα φιλικά με Βριλήσσια και Διομήδη

ΑΕΚ: Με διπλή προπόνηση ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα δουλειάς

Η ΑΕΚ θα δώσει τα δύο πρώτα φιλικά στην Αθήνα πριν αναχωρήσει για το τουρνουά της Στρούγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας ξεκινάει την Δευτέρα για την ΑΕΚ μετά το αυριανό ρεπό που έχει παραχωρήσει στους παίκτες του ο Αλέξης Αλβανός.

Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν πολύ αυτές τις πρώτες ημέρες στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης αλλά και στο γήπεδο και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατεί ικανοποίηση και χαμόγελα για το επίπεδο ετοιμότητας όλων των παικτών. Τόσο οι νέοι όσο και οι παλιοί ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτές τις πρώτες ημέρες προπονήσεων δείχνοντας πειθαρχία, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο τους. Ο Αλέξης Αλβανός αρχίζει και περνάει πλέον την φιλοσοφία του στους παίκτες του και όλα όσα θέλει να δει από αυτούς μέσα στο γήπεδο. Όπως έχει τονίσει η ομαδικότητα και η σύμπνοια είναι πολύ σημαντικά στοιχεία και η φετινή ΑΕΚ θα στηριχτεί πολύ σε αυτά για να δείξει τις πραγματικές τις δυνατότητες μέσα στο γήπεδο. Από αύριο πιάνουν και πάλι δουλειά μετά από μερικές πολύτιμες ανάσες που τους επέτρεψε να πάρουν το σημερινό ρεπό. Παράλληλα ήδη έχουν προγραμματιστεί και τα δύο πρώτα φιλικά τα οποία θα δώσει η ΑΕΚ πριν αναχωρήσει για τα Σκόπια όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Στρούγκα. Για την ακρίβεια στο τέλος της εβδομάδας που ακολουθεί η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο τεστ κόντρα στα Βριλήσσια και στη συνέχεια έχει προγραμματίσει ένα πιο δυνατό παιχνίδι απέναντι στον Διομήδη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X