Πίκρα και στην Αγγλία για τον Μαρινάκη - Ηττα (0-2) για τη Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Νιουκάστλ

Πίκρα και στην Αγγλία για τον Μαρινάκη - Ηττα (0-2) για τη Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Νιουκάστλ
Photo Credits: INTIME

Δεν πήγε καλά η πρεμιέρα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η… πίκρα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι και εκτός συνόρων.
Πιο συγκεκριμένα, ποδαρικό με το αριστερό έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού η Νιουκάστλ ήταν η μόνη ομάδα που πάτησε το χορτάρι του St Jame’s Park.

Οι «Ανθρακωρύχοι» πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν έκανε απίθανα πράγματα και έτσι άρχισε δυνατά και τη νέα σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος βέβαια η ομάδα του Έντι Χάου παρά το ότι είχε την κατοχή και αρκετές στημένες φάσεις, έδειξε πως δύσκολα μπορούσε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία με μοναδικό αρκετά αξιόλογο στοιχείο το τρομερό σλάλομ του Ζοέλιγκτον στο 32ο λεπτό με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στην επανάληψη όμως το άγχος έφυγε από τα πόδια των παικτών της Νιουκάστλ. Αυτό έγινε χάρη σε μία τρομερή οβίδα του Σερ έξω από την περιοχή στο 58ο λεπτό που δεν άφησε κάνενα περιθώριο αντίδρασης στον Χέντερσον για το 1-0.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε μετά το 1-0 με τη Νότιγχαμ παρά το ότι προσπαθούσε να μη μπορεί να κρατήσει μπάλα από την ασφυκτική πίεση της Νιουκάστλ. Το τελικό σκορ έγραψε με εκ νέου τρομερό γκολ με το εξωτερικό ο Κάλουμ Γουίλσον έπειτα από γύρισμα του Ζοέλινγκτον στο 78′ για τη δυνατή αρχή της ομάδας του Έντι Χάου στο πρωτάθλημα.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X