Λίλαρντ: «Θέλω να βοηθήσω τα νέα παιδιά πνευματικά, το ταλέντο δεν αρκεί»

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Κοντά σε συμφωνία με τον Λίλαρντ για 2ετή επέκταση του συμβολαίου του
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ θέλει να βοηθήσει τα νέα παιδιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ θέλει να βοηθήσει τα νέα παιδιά!

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος των Μπλέιζερς διακρίνει πως δεν είναι αρκετά σκληραγωγημένα και παρασύρονται από το περιβάλλον τους σε μία λίγκα απαιτήσεων όπως το NBA.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης που έχει μία καριέρα συνυφασμένη με το Πόρλαντ αναφέρθηκε για τις δυσκολίες που περνούν τα παιδιά αυτά στην εφηβική τους ηλικία τη σημερινή εποχή.

Αναλυτικά:

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι… κρέμονται από πάνω τους και τους βάζουν σε μια θέση που αισθάνονται ότι δικαιούνται και η νοοτροπία τους είναι λίγο μπερδεμένη σχετικά με το τι θα γίνουν, ενώ πρέπει να κερδίσουν πράγματα και να δέχονται παράλληλα κριτική».

Αυτό το mindset κρίνει ο Ντέιμ πως μπορεί να τους κρατήσει μακριά από τους στόχους τους. «Τους φέρνει σε μία θέση δύσκολη όλο αυτό και στο επαγγελματικό περιβάλλον το ταλέντο δεν αρκεί να τους κρατήσει. Πρέπει να είναι κάποιος σταθερός και δυνατός πνευματικά. Θέλω να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, έχουν όλους αυτούς τους followers στο instagram, αλλά εγώ θέλω να τους πω ότι δεν αρκεί το ταλέντο».

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X