Φούλαμ - Λίβερπουλ 2-2: Το... έσωσε ο Σαλάχ

Φούλαμ - Λίβερπουλ 2-2: Το... έσωσε ο Σαλάχ
Photo Credits: INTIME

Η Λίβερπουλ δεν ξεκίνησε καλά την φετινή Premier League, καθώς σκόνταψε στο Κρέιβεν Κότατζ (2-2).

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Κρέιβεν Κότατζ η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όχι μία, αλλά δύο φορές στην αναμέτρηση. Τα γκολ για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα πέτυχε ο Μίτροβιτς, ο οποίος είναι σε τρομερή φόρμα. Την παρτίδα έσωσαν για τους «κόκκινους», οι Νούνιες και Σαλάχ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αντιμετώπισε από νωρίς προβλήματα, καθώς αδυνατούσε να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της Φούλαμ. Μάλιστα η Λίβερπουλ είδε να ακυρώνεται γκολ  της στο 15’ το οποίο πέτυχε ο Ντίας, όμως υπήρχε οφσάιντ. Η Φούλαμ απάντησε στο 32ο λεπτό, όπου και άνοιξε το σκορ, όταν ο Τετέ έκανε μία εξαιρετική σέντρα, με τον Μίτροβιτς να πιάνει μία εξαιρετική σέντρα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Άλισον.

Στην συνέχεια η Λίβερπουλ αφυπνίστηκε από το γκολ που δέχτηκε και προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Μάλιστα στο 39ο λεπτό ο Λουίς Ντίας έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει για μία ακόμα φορά, με την μπάλα όμως να σταματά στο δοκάρι του Ρόντακ.

Το δεύτερο ημίχρονο, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον νεοαποκτηθέντα Νούνιες, με τον Ουρουγουανό να ισοφαρίζει για την ομάδα του στο 64ο λεπτό.

Η Λίβερπουλ αναθάρρησε με την επίτευξη αυτού του γκολ και προσπάθησε να κάνει την ανατροπή. Τα χαμόγελα των «κόκκινων» δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 72ο λεπτό ο Μίτροβιτς κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 2-1, για τους λονδρέζους.

Την παρτίδα έσωσε ο Σαλάχ στο 80’, με τους «κόκκινους» να προσπαθούν για την ανατροπή, όμως στο τέλος να μένουν με τον 1 πόντο της ισοπαλίας.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X