Με τα γκολ σε Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ!

Με τα γκολ σε Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τις πρεμιέρες σε Μπουντεσλίγκα και
Πρέμιερ Λιγκ!

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν (19:30): Η αιώνια 2η του γερμανικού ποδοσφαίρου, Ντόρτμουντ, ξεκινάει με ντέρμπι τον φετινό μαραθώνιο. Έχασε το «βαρύ πυροβολικό» στην επίθεση, Έρλινγκ Χάαλαντ και σημαντικούς παίκτες στα αποδυτήρια (Σμέλτσερ, Βίτσελ, Μπούρκι), αλλά… Ενισχύθηκε στην άμυνα με Ζίλε και Σλότερμπεκ, ενώ στην επίθεση πήρε τους Αντεγέμι και Αλέ. Όμως, ο τελευταίος διαγνώστηκε με όγκο στα γεννητικά όργανα, μια είδηση που σόκαρε την ομάδα. Στον πάγκο επέστρεψε ο Έντιν Τέρζιτς, με τον οποίο ελπίζει να είναι πιο ανταγωνιστική και να «χτυπήσει» τον τίτλο. Ξεκίνησε τη σεζόν με εύκολη και αναμενόμενη πρόκριση στον 2ο γύρο του Κυπέλλου σε βάρος της Μόναχο 1860 (3-0). Ακολούθησε ένα φιλικό με την τουρκική Αντάλιασπορ, με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1.

Με έναν αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο Γερμανίας ξεκίνησε τη σεζόν η Λεβερκούζεν. Η Μπάγερ ηττήθηκε 4-3 από την Έλβερσμπεργκ (ομάδα Γ’ κατηγορίας) και ήδη είναι έξω από έναν θεσμό με το… καλημέρα. Ο προβληματισμός δεν έλειψε, αλλά είναι αναγκασμένη να συνεχίσει. Η περυσινή 3η θέση στην πρώτη χρονιά του Τζεράρδο Σεοάνε ήταν επιτυχία και σε κάτι τέτοιο προσβλέπει και φέτος. Σημαντική η προσθήκη του Τσέχου εξελίξιμου επιθετικού, Χλόζεκ, ο οποίος μαζί με τον συμπατριώτη του, Σικ και τον τραυματία αυτή την περίοδο Βιρτς, θα σηκώσουν το βάρος στην επίθεση. Έχει αρκετά γεμάτο ρόστερ για να ανταποκριθεί και στις υποχρεώσεις της στο Champions League.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Μπουντεσλίγκα

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν (19:30): Δύο παραδοσιακές δυνάμεις του γερμανικού ποδοσφαίρου, οι οποίες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν 86 φορές. Η Ντόρτμουντ έχει 34 νίκες έναντι 30 της Λεβερκούζεν, ενώ 22 παιχνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα. Συνήθως, οι δύο ομάδες προσφέρουν σκορ και θέαμα και είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους στη Bundesliga, μόλις το ένα είχε τρία τέρματα. Τα υπόλοιπα είχαν από τέσσερα έως επτά!

Παραδοσιακά, όπως διαβάσατε, το θέαμα περισσεύει στα παιχνίδια τους. Με δεδομένο ότι και οι δύο διακρίνονται πολλές φορές για την… αφέλειά τους, συν το γεγονός ότι είναι πρεμιέρα, είναι πολύ πιθανό να μπουν αρκετά γκολ. Η Ντόρτμουντ και λόγω έδρας έχει το προβάδισμα για τη νίκη το απέναντι στη Λεβερκούζεν, αλλά δεν θα απέκλεια και την ισοπαλία. με «1Χ και Over 2,5 γκολ» σε απόδοση 2.02 (Pamestoixima).

Έβερτον – Τσέλσι (19:30): Θα διατηρηθεί η παράδοση που λέει πως η Έβερτον δεν χάνει σε πρεμιέρα πρωταθλήματος εδώ και 12 χρόνια; Θα διατηρηθεί και εκείνη που λέει πως η Τσέλσι δεν κερδίζει στο Λίβερπουλ από το 2017 και έπειτα; Η απάντηση θα έρθει το βράδυ του Σαββάτου, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας για την Premier League, που ανοίγει τις πύλες της. Η Έβερτον θέλει φέτος να αλλάξει πρόσωπο, καθώς πέρσι σώθηκε στο παρά… ένα. Θα ήταν μεγάλο πλήγμα ένας υποβιβασμός για μια ομάδα όπως τα «ζαχαρωτά», που αποτελούν «σταθερά» στην Premier League.

Δεν κινήθηκε ιδιαίτερα θερμά στο μεταγραφικό παζάρι και η αλήθεια είναι πως στην Αγγλία θεωρούν ότι και φέτος θα αποτελέσει ένα σύνολο κάτω του μετρίου. Έχασε και το μεγάλο της αστέρι, τον Ριτσάρλισον, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ. Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν και τα προγνωστικά που θέλουν τον Λάμπαρντ να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση απ’ όλες τις ομάδες της Premier League.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Πρέμιερ Λγκ

Έβερτον – Τσέλσι (19:30): Μπαίνει σε μία τέτοια λίστα και ο Τούχελ; Η αλήθεια είναι πως ο Γερμανός δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σχέση του με το νέο αφεντικό της Τσέλσι. Έκανε κάποια παράπονα για τη μεταγραφική δραστηριότητα, σίγουρα η Τσέλσι μέχρι το φινάλε των μεταγραφών θα ενισχυθεί κι άλλο. Άλλωστε είναι πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που τη θέλει να καλοβλέπει ως… πακέτο από την Μπαρτσελόνα τους Ομπαμεγιάνγκ, Ντε Γιονγκ και Ντεπάι.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Σίγουρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά, αφού δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν οι δύο ομάδες. Πολύ χαμηλά η νίκη της Τσέλσι σε μια έδρα που δεν τα πηγαίνει καλά παραδοσιακά. Δεν θα είναι στις επιλογές μας. Αντίθετα, αν πηγαίναμε σε σημείο θα πηγαίναμε στην… κόντρα με το 1Χ. Βασική επιλογή μας τα γκολ. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.92 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο,
μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X