Πινέδα: «Επέλεξα την ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα - Τι με συγκίνησε περισσότερο»

Πινέδα: «Επέλεξα την ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα - Τι με συγκίνησε περισσότερο»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Ορμπελίν Πινέδα για την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη φανέλα της ΑΕΚ φορά πλέον ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Μεξικανός έχει δείξει με το «καλημέρα» ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ και να προσφέρει πολλά πράγματα και όπως αποκάλυψε ο ίδιος απέρριψε προτάσεις από ομάδες από την Ισπανία και το Μεξικό.

Σε συνέντευξη που παρέθεσε στο ESPN αναφέρθηκε στην επιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα προς το πρόσωπό του, κάτι που όπως τόνισε ήταν και ο λόγος που επέλεξε να έρθει στην Ενωση.

Οι δηλώσεις του Πινέδα

«Ήταν πρόθυμος (σ.σ. Κουντέτ – προπονητής Θέλτα). Μου έδωσε την ευκαιρία και μου είπε “προχώρα. Θα είναι δύσκολο μερικές φορές να σε πάρω μαζί μου σε αποστολή ή να αγωνιστείς. Αν θέλεις να αγωνιστείς για να πας με την Εθνική σου στο Μουντιάλ, τότε προχώρησε. Δεν πρόκειται να πω όχι σε ό,τι επιλέξεις”. Μου μίλησε όμορφα. Δεν μου έκλεισε τις πόρτες και κάθισα με τον πρόεδρο (Κάρλος Μουρίνιο) και μου έδωσαν την ευκαιρία να αποχωρήσω από τη Θέλτα και τώρα είμαστε σε αυτή την πλευρά της ΑΕΚ», είπε ο Πινέδα στο ESPN και συνέχισε:

«Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για μένα. Υπήρξαν ομάδες σε Ισπανία και Μεξικό, αλλά η επιλογή μου ήταν η ΑΕΚ κι αυτό οφείλεται και στην εμπιστοσύνη του προπονητή (Ματίας Αλμέιδα). Ήμουν πρόθυμος να δουλέψω μαζί του, ξέρω πως λειτουργεί. Σκέφτηκα επίσης ότι θα έχεις μεγαλύτερη άνεση να δουλέψεις όταν έχεις την υποστήριξη του προπονητή. Ότι τον ξέρεις και σε ξέρει, εσύ απλά βάλε τη δουλειά σου για να μπορέσεις να προσφέρεις αυτό που σου ζητούν εδώ. Κι αυτό ήταν που με συγκίνησε περισσότερο και με παρακίνησε να πάω στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό αποφάσισα και είμαι σε αυτή την πλευρά. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X