Έπλεξε το εγκώμιο του Βίντα ο Προσινέτσκι: «Είναι αμυντικός κορυφαίου επιπέδου - Δεν έχω εντοπίσει τίποτα αρνητικό στον τρόπο παιχνιδιού του»

Έπλεξε το εγκώμιο του Βίντα ο Προσινέτσκι: «Είναι αμυντικός κορυφαίου επιπέδου - Δεν έχω εντοπίσει τίποτα αρνητικό στον τρόπο παιχνιδιού του»
Photo Credits: INTIME

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Κροατίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, μιλάει με θερμά λόγια για τον Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ντομαγκόι Βίντα μίλησε ο θρύλος του κροατικού ποδοσφαίρου, Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο BN Sports και έσταξε… μέλι για τον νέο παίκτη της ΑΕΚ που θα ηγηθεί την αμυντική γραμμή της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Οι δηλώσεις του Προσινέτσκι

-Ένα ακόμα βασικό στέλεχος της εθνικής Κροατίας, ο Ντομαγκόι Βίντα, «πάτησε» Ελλάδα. Τι γνωρίζετε για αυτόν;
«Τα πάντα! Έπαιξε στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, είμαι από το Ζάγκρεμπ, τον συνάντησα στην Τουρκία ως προπονητής και αποτελεί βασικό κομμάτι της εθνικής ομάδας της Κροατίας εδώ και χρόνια.
Η ΑΕΚ απέκτησε έναν πάρα πολύ καλό αμυντικό. Έμπειρο, σκληρό στο παιχνίδι και πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα που αγωνίζεται».
-Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά και μειονέκτημά του;
«Είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, είναι γρήγορος, αλλά πάνω απ’ όλα, είναι ηγέτης! Έχει καλή επαφή με την μπάλα και γενικά, έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να θεωρηθεί αμυντικός κορυφαίου επιπέδου. Δεν έχω εντοπίσει τίποτα αρνητικό στον τρόπο παιχνιδιού του.
Παράλληλα, πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, καλόκαρδο και θετικό άνθρωπο. Μαζί με το αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να τονίζονται κι αυτά τα στοιχεία, γιατί είναι πολύ σημαντικά για τα αποδυτήρια».
Επίσης, ανέφερε ότι πριν περίπου δύο χρόνια υπήρχε επαφή μεταξυ του Προσινέτσκι και της ΑΕΚ για την θέση του προπονητή, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X