ΑΕΚ: Θετικές εντυπώσεις οι νέοι στις πρώτες προπονήσεις

ΑΕΚ: Θετικές εντυπώσεις οι νέοι στις πρώτες προπονήσεις

Πολύ καλά τα πρώτα δείγματα γραφής των νέων αποκτημάτων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέτος διαθέτει αρκετά νέα πρόσωπα ωστόσο όλοι δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας.

Οι παλιοί φρόντισαν να τους υποδεχτούν όσο πιο ζεστά γίνεται και στόχος φέτος είναι να μπορέσει η ομάδα να διατηρήσει την ηρεμία και το καλό κλίμα της στα αποδυτήρια σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Μέχρι τώρα φαίνεται πως όλοι οι παίκτες που ήρθαν είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και παρά την πολύ σκληρή δουλειά, υπάρχει μεγάλη όρεξη και διάθεση στις προπονήσεις. Άλλωστε όλοι είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν καλά για ποιο λόγο βρίσκονται στην ΑΕΚ. Για να κατακτήσουν τίτλους και να ανταποκριθούν στην πίεση του πρωταθλητισμού. Μοναδικές απουσίες παραμένουν αυτές του Πάτρικ Λέμς που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας στην πατρίδα του και αναμένεται το επόμενο διάστημα και αυτή του Θέμη Ηλιόπουλου ο οποίος έχει παρουσιαστεί στον στρατό.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X