«Χαδάκια» και στον ΠΑΟΚ - Εξαφάνισαν την ποινή έδρας για τα αίσχη στον τελικό του κυπέλλου

«Χαδάκια» και στον ΠΑΟΚ - Εξαφάνισαν την ποινή έδρας για τα αίσχη στον τελικό του κυπέλλου

Εντύπωση προκαλεί η απόφαση της ΕΠΟ να δικαιώσει τον ΠΑΟΚ για την τιμωρία των τριών αγώνων χωρίς οπαδούς στις εξέδρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τραγελαφικά γεγονότα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν λένε να σταματήσουν και η αλήθεια είναι ότι προκαλούν μεγάλη εντύπωση.

Σήμερα (05/08), η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  εξάλειψε ολοκληρωτικά την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.  Στον Δικέφαλο του Βορρά είχε επιβληθεί τιμωρία τριών αγώνων χωρίς οπαδούς στις εξέδρες, ωστόσο σε δεύτερο βαθμό η ποινή εξαλείφθηκε ολοκληρωτικά στο σκέλος που αφορά το κλείσιμο της έδρας και παρέμεινε μόνο το πρόστιμο.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκαλεί μεγάλη απορία αφού επεισόδια προκλήθηκαν τόσο εκτός, όσο και εντός γηπέδου με τον διαιτητή Λαόθ να διακόπτει συνεχώς την αναμέτρηση. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο  Αϊτόρ μετά το γκολ που πέτυχε, τραυματίστηκε στο χέρι από πέτρα (!) που δέχτηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: 

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 330/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο για πειθαρχκές παραβάσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022 Παναθηναϊκός – Π.Α.Ο.Κ. στις 21/05/2022 στο Ο.Α.Κ.Α. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

Επίσης δέχεται τη έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’αριθμ. 331/29.6.2022 αποφάσης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X