Λάμπαρντ για Ντέλε Άλι: «Μερικές φορές πρέπει να ακούσεις σκληρά πράγματα»

Λάμπαρντ για Ντέλε Άλι: «Μερικές φορές πρέπει να ακούσεις σκληρά πράγματα»

Όσα δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ για τον Ντέλε Άλι και την αναμέτρηση με την Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 26χρονος Άλι ξεκίνησε μόλις μια φορά βασικός μετά τη μεταγραφή του τον Ιανουάριο από την Τότεναμ, αποτυγχάνοντας να καταγράψει ένα γκολ ή μια ασίστ.

«Είναι δυνατό να δουλέψουμε μαζί του ώστε να βελτιωθεί στο σκοράρισμα», είπε ο Λάμπαρντ στους δημοσιογράφους πριν από την εναρκτήρια αναμέτρηση της Έβερτον κόντρα στην Τσέλσι για την Premier League.

«Έχει το ένστικτο να μπαίνει σε σωστές θέσεις για σκοράρισμα και πρέπει να βρούμε τρόπους να τον φέρνουμε και εμείς σε αυτές τις θέσεις και πιθανότατα να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει κάποια από τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ο λόγος που τον έφερα στον σύλλογο».

Η Έβερτον θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν χωρίς τον επιθετικό Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, που αποκλείστηκε για έως και έξι εβδομάδες με πρόβλημα στο γόνατο, και τον Ρισάρλισον, ο οποίος μετακόμισε στην Τότεναμ.

Ο Άλι σημείωσε μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα τις δύο τελευταίες σεζόν και ο Λάμπαρντ είπε ότι ίσως χρειαστεί να ακούσει κάποιες αλήθειες ώστε να επανέλθει στον πίνακα των σκόρερ.

«Νομίζω ότι μερικές φορές είναι βοηθάει η υποστήριξη και μερικές φορές η σκληρή αντιμετώπιση», πρόσθεσε ο Λάμπαρντ. «Μερικές φορές πρέπει να ακούσεις σοβαρά πράγματα για να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Είτε είσαι ο Ντέλε ή οποιοσδήποτε παίκτης.

Πρέπει να υπάρχει κάτι (που τον κρατάει πίσω) που μπορεί να είναι σωματικό ή ψυχικό και νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχει έναν μηχανισμό υποστήριξης όχι μόνο από εμένα αλλά από τον εαυτό του, τους ανθρώπους γύρω του, το επιτελείο μου και τους συμπαίκτες του».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X