Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο είναι εδώ! Ο Γάλλος πρωτοπόρος, Φρανκ Ζαπάτα, ψάχνει 25 εθελοντές για να το δοκιμάσουν (VIDEO)

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο είναι εδώ! Ο Γάλλος πρωτοπόρος, Φρανκ Ζαπάτα, ψάχνει 25 εθελοντές για να το δοκιμάσουν (VIDEO)

Ο Γάλλος εφευρέτης που διέσχισε ιπτάμενος τη Μάγχη, ανακοίνωσε το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος αθλητής Φράνκι Ζαπάτα συγκεντρώνει τα βλέμματα του διαδικτύου, πετώντας πάνω στις πρωτότυπες μηχανές του. Αυτή τη φορά όμως, ο πρωτοπόρος ισχυρίζεται πως έχει κατασκευάσει και διαθέτει προς πώληση το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο.

Το JetRacer φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο στον κόσμο, το οποίο και απογειώνεται κάθετα, χάρη στους προωθητήρες που το κάνουν να μοιάζει με τεράστιο Drone. Στην πραγματικότητα είναι ένα αεροσκάφος κάθετης απογείωσης και προσγείωσης, χωρίς επιφάνεια ανύψωσης, το οποίο τροφοδοτείται από 10 μικρο-τουρμποτζέτ με μέγιστη ταχύτητα 250 km/h.

Διαβάστε την συνέχεια στο The Standard

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X