Πρόβα για τη νέα χρονιά στην Κύπρο, δυνατό φιλικό για την ΑΕΚ κόντρα στην Ομόνοια (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Πρόβα για τη νέα χρονιά στην Κύπρο, δυνατό φιλικό για την ΑΕΚ κόντρα στην Ομόνοια (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νέα φιλική αναμέτρηση για την ΑΕΚ απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ της Λευκωσίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα αρκετά καλό τεστ θα αποτελέσει για την ΑΕΚ το αποψινό φιλικό με την Ομόνοια στη Λευκωσία.

Η Ένωση αντιμετωπίζει την κυπριακή ομάδα  (20:00 LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 1) σε μια αναμέτρηση όπου ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του αγωνιστική βελτίωση και συνέχεια στις νίκες (η ΑΕΚ κέρδισε και τα τρία φιλικά επί Ολλανδικού εδάφους) που θα τονώσουν την ψυχολογία των παικτών ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μενέλαος Αντωνίου με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου, Νίκο Εγγλέζου. Ο 4ος του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Φωτίου.

Το πλάνο του Αλμέιδα για την 11άδα της ΑΕΚ

Ο προπονητής της Ένωσης, δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει τις επιλογές και το σύστημα σε σχέση με όσα είδαμε στα προηγούμενα φιλικά. Με διάταξη 3-5-2 και τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, τον Σιμάνσκι σε ρόλο κεντρικού στόπερ και τους Μήτογλου-Τζαβέλλα δεξιά και αριστερά του αντίστοιχα. Ρότα στα δεξιά και Τσούμπερ στα αριστερά θα καλύπτουν όλη την πλευρά σε ρόλο μπακ-χαφ, ενώ ο Γιόνσον θα είναι το αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τους Πινέδα και Γκατσίνοβιτς. Ο Λιβάι Γκαρσία και ο Αραούχο θα συνθέτουν το δίδυμο της επίθεσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να δώσει ξανά ευκαιρίες σε όλους και αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Ο «Πελάδο» έχει ως στόχο να βλέπει την ομάδα του να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, και να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο την γνωστή ένταση που δουλεύει από την αρχή της προετοιμασίας.

Η αποστολή της ΑΕΚ  για το φιλικό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Κοσίδης και Γιούσης.

Με τον κόσμο δίπλα της

Στο πλευρό της ΑΕΚ αναμένονται πολλοί φίλοι της ομάδας στο γήπεδο, αφού χθες συγκλονιστική ήταν η υποδοχή και η αποθέωση που επιφύλασσαν οι οπαδοί στην ανοιχτή προπόνηση στο «Μακάρειο» που εντυπωσίασε σύσσωμη την ομάδα και ιδιαίτερα τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X