Γλίτωσε νέα ξεφτίλα ο Ολυμπιακός, ισοπαλία 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Γλίτωσε νέα ξεφτίλα ο Ολυμπιακός, ισοπαλία 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας
Photo Credits: INTIME

Για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε να κερδίσει, με τον κόσμο του στο τέλος να αποδικιμάζει έντονα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι απογοήτευσαν, αλλά κατάφεραν να αποφύγουν μια ακόμη ήττα στην έδρα τους.

Το σκορ έληξε 1-1, με μοιραίο τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος με ένα ολέθριο λάθος, επέτρεψε στους Σλοβάκους να προηγηθούν. Ο εισερχόμενος στον αγωνιστικό χώρο Ελ Αραμπί σκόραρε, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός είχε τη πρώτη ευκαιρία του ματς, αλλά το σουτ του Μασούρα στο έβδομο λεπτό, πήγε ψηλά άουτ, από θέση βολής.

Η πρώτη φορά που απείλησαν οι Σλοβάκοι ήταν στο 14′, αλλά τελικά η μπάλα απομακρύνθηκε από την άμυνα του Ολυμπιακού. Στο 16′ όμως είχαμε τη πρώτη κλασσική ευκαιρία, όταν το σουτ του Γκριν βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Βατσλίκ.

Με τη συμπλήρωση 23 λεπτών, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε το τετ α τετ του Μπαρσεγιάν, σώζοντας τους γηπεδούχους. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με ένα σου του Κουντέ, το οποίο πέρασε έξω.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα και απείλησε με ένα πολύ καλό σουτ του Γιώργου Μασούρα στο 53′, το οποίο αποκρούσυηκε δύσκολα από τον κίπερ των Σλοβάκων.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Μαντί Καμαρά πήγε να βάλει ένα πολύ ωραίο γκολ, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Σλόβαν ήταν εκεί. Ενώ δύο λεπτά αργότερα, ξεκίνησε η… γκρίνια.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε ένα ολέθριο λάθος. Ναι μεν μπορούσε να διώξει τη μπάλα από την άμυνα των Πειραιωτών, αλλά εκείνος δεν το έκανε ποτέ. Ο Γκριν του πήρε τη μπάλα και σκόραρε για το 0-1.

Αμέσως ο Κορμπεράν ξεκίνησε τις αλλαγές. Μάλιστα στην αλλαγή του Μαντί Καμαρά, ο κόσμος τον αποδοκίμασε εντονότατα. Το ίδιο έγινε και με τον Γιώργο Μασούρα, που στο 79ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Εν τέλει ο Ελ Αραμπί τους… έσωσε. Ο Μαροκινός φορ με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους, σώζοντας την ομάδα από ένα ακόμη κάζο.

Παρόλα αυτά, η αποδοκιμασίες δεν έλειψαν μετά το τέλος του αγώνα. Με τη λήξη του ματς, ο  κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο, γιούχαρε έντονα τους παίκτες, προσφέροντας μας, αλλή μια σπουδαία ευρωπαϊκή, πειραιώτικη βραδιά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X