Λαμία: Κοντά στον Κορνέζο για να κλείσει την τετράδα των στόπερ

Λαμία: Κοντά στον Κορνέζο για να κλείσει την τετράδα των στόπερ
Photo Credits: INTIME

Πολύ ψηλά στη λίστα της Λαμίας βρίσκεται ο αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Κορνέζος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Κορνέζος της ΑΕΚ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας είναι σε αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών μετά και την αποχώρηση τουΚυριάκου Μαζουλουξή που συνεχίζει στην Κηφισιά.

Η μια περίπτωση που εξετάζεται είναι ο Γιαν Αφί που μας «συστήθηκε» στα δύο ματς του Αρη με την Γκόμελ και εκτός απρόοπτου ο 26χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού θα ανακοινωθεί άμεσα. Ο έτερος ίσως είναι ο Γιώργος Κορνέζος της ΑΕΚ που είναι πιθανό να γίνει κάτοικος του «Αθανάσιος Διάκος».

Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 26 ματς της δεύτερης ομάδας των «κιτρινόμαυρων» στη Super League 2 και στο ντέρμπι των play offs με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων περάσει από Βόλο, Εθνικό, Ιωνικό.

Με τις (διαφαινόμενες) προσθήκες των Αφί, Κορνέζου και την παρουσία των Ντανιέλ Αντέτζο, Ανταμ Τζανετόπουλου, η Λαμία θα κλείσει την τετράδα των κεντρικών της αμυντικών.

Πηγή: Gazzeta.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X