Σε διαπραγματεύσεις με Μέρτενς η Γαλατασαράι

Σε διαπραγματεύσεις με Μέρτενς η Γαλατασαράι

Ο Ντρις Μέτρενς κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Νάπολι, με τούρκικα Μέσα να αναφέρουν πως η Γαλατασαράι του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ντρις Μέρτενς αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα στην αγορά των ποδοσφαιριστών που παραμένουν χωρίς συμβόλαιο, έχοντας αποχωρήσει από τη Νάπολι μετά από 9 χρόνια, 396 συμμετοχές και 148 γκολ!

Χθες (3/8) αποχαιρέτησε τους φίλους των «παρτενοπέι» μέσω ενός συγκινητικού βίντεο, ενώ δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» ανέφερε πως ο Βέλγος απάντησε αρνητικά σε πρόταση που είχε στα χέρια του από τη Γιουβέντους.

Σήμερα (4/8) το πασίγνωστο ιταλικό Μέσο αναπαρήγαγε τούρκικα δημοσιεύματα στα οποία αναφέρονταν πως η Γαλατασαράι κατέθεσε και εκείνη επίσημη πρόταση με ετήσιες απολαβές 3.5 εκατ. ευρώ στον Μέρτενς.

Μένει να δούμε τι θα επιλέξει ο 35χρονος επιθετικός, για τον οποίο υπάρχει επίσης ενδιαφέρον τόσο από ομάδες της Ασίας, όσο και του MLS.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X