Κινείται για Μπατσουαγί η Γουλβς

Κινείται για Μπατσουαγί η Γουλβς

Για την απόκτηση του 28χρονου Βέλγου επιθετικού Μιτσί Μπατσουαγί από την Τσέλσι, αναμένεται να κινηθεί τις επόμενες ώρες η Γουλβς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ενίσχυσή της επιθετικής γραμμής έχει στραφεί το μεταγραφικό ενδιαφέρον της Γουλβς, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky Sports» αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Μιτσί Μπατσουαγί!

Ο υψηλόσωμος Βέλγος επιθετικός βρίσκεται για ακόμα ένα ξεκίνημα σεζόν εκτός βασικών πλάνων στην Τσέλσι και με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, οι Λονδρέζοι είναι διατεθειμένη να ακούσουν προσφορές για την πώλησή του.

Ο 24χρονος εντάχθηκε στους «μπλε» το 2016 έναντι 39 εκατ. ευρώ από τη Μαρσέιγ, όμως από το 2018 είχε σταλεί δανεικός σε Ντόρτμουντ, Βαλένθια, Κρίσταλ Πάλας και Μπεσίκτας.

Πέρσι στην Τουρκία είχε 42 συμμετοχές και 14 γκολ, ενώ έχει σκοράρει και 25 φορές (σε 45 συμμετοχές) με την εθνική ομάδα του Βελγίου!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X