Τα στοιχεία της νέας ΑΕΚ: Ομαδικότητα, φυσική κατάσταση και δύναμη!

Τα στοιχεία της νέας ΑΕΚ: Ομαδικότητα, φυσική κατάσταση και δύναμη!

Τα στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα του ο Αλέξης Αλβανός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων φτάνει στο τέλος για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία μπήκε κατευθείαν στα …βαθιά θέτοντας τις βάσεις για τη νέα απαιτητική και δύσκολη σεζόν που ακολουθεί.

Όλοι στις τάξεις της «Ένωσης» γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις και τους υψηλούς στόχους της ΑΕΚ τους οποίους έθεσε όσο πιο ξεκάθαρα γινόταν ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος Σταμάτης Παπασταμάτης στην πρώτη προπόνηση. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το νταμπλ και αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στην ομάδα και δουλεύουν σκληρά για να φέρουν την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή.

Όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στην …δουλειά και πρώτος από όλους ο προπονητής, Αλέξης Αλβανός  ο οποίος έχει και την μεγάλη ευθύνη για να «χτίσει» τη νέα ομάδα. Ο ίδιος μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ για αυτό το νέο ξεκίνημα και εμφανίστηκε σίγουρος τόσο για την ομάδα όσο και για τον εαυτό του: «Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά η περσινή. Δεν καταφέραμε κανέναν από τους στόχους μας. Αυτό που θέλουμε φέτος είναι παρά πολλή σκληρή δουλειά, πάρα πολύ ομαδικότητα, σύμπνοια. Μια ομάδα που θα χαρακτηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το επίπεδο φυσικής κατάστασης και δύναμης για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Όσον αφορά την δική του προσωπική πρόκληση μιας και πρώτη φορά ξεκινάει σαν πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα σχολίασε: «Θεωρώ πως έχω και την εμπειρία από την παρουσία μου στον πάγκο τα τελευταία χρόνια και την διάθεση και την γνώση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι ένα νέο ξεκίνημα με πολύ υψηλές απαιτήσεις και νιώθω έτοιμος για να ανταπεξέλθω σε αυτές τις απαιτήσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X