ΑΕΚ: Οι δοκιμές Αλμέιδα με Μάνταλο εκτός και... μάχη στο τέρμα - «Κρατάμε τις θέσεις μας, αλλά συνεχώς κινούμαστε!»

ΑΕΚ: Οι δοκιμές Αλμέιδα με Μάνταλο εκτός και... μάχη στο τέρμα - «Κρατάμε τις θέσεις μας, αλλά συνεχώς κινούμαστε!»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει βελτίωση και εξέλιξη όσων δουλεύει στο φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασκήσεις τακτικής έκανε ο Ματίας Αλμέιδα στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, πριν το φιλικό με την Ομόνοια.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης δοκίμασε το 3-5-2, ενόψει και του αυριανού φιλικού της ΑΕΚ με την Ομόνοια στην Κύπρο και όλα δείχνουν ότι πάμε στο ξεκίνημα της σεζόν με το… γνωστό σύστημα που είδαμε στην Ολλανδία.

Στην άσκηση τακτικής του Αλμέιδα ο Αθανασιάδης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, αλλά… γίνεται μάχη με τον Στάνκοβιτς για την θέση βασικού με τον Αυστριακό να είναι η αλήθεια ότι έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Η τριάδα των στόπερ αποτελούνταν από τους Τζαβέλλα (αριστερά), Σιμάνσκι (κεντρικός), Μήτογλου (δεξιά), αφού ο Βίντα έμεινε στην Αθήνα και ως λύσεις υπάρχουν πίσω ο Κορνέζος και ο Χατζισαφί για την 3άδα.

Μπροστά τους ήταν οι Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς με συνεχή κίνηση και τον Δανό περισσότερο… κόφτη, ενώ τον ρόλο των χαφ-εξτρέμ έπαιξαν οι Τσούμπερ (αριστερά) και Ρότα (δεξιά), με τον Μάνταλο να μένει εκτός σχήματος. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξαν οι Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο ως δίδυμο του 3-5-2.

Ο Αλμέιδα ζητούσε και χθες συνεχώς κίνηση από τους παίκτες και πρέσινγκ ψηλά για να περιμένουν το λάθος του αντιπάλου, για αυτό και επιλέγει δύο γρήγορους να βρίσκονται στην κορυφή. Επίσης, ο Αργεντίνος φώναζε στους παίκτες του να κρατούν τις θέσεις τους στο σύστημα, αλλά να μην μένει σταθερή και να υπάρχει συνεχής κίνηση για να δημιουργούνται επιλογές για τους συμπαίκτες τους.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X