ΑΕΚ: Οι Πινέδα και Γκατσίνοβιτς δίνουν... «τροφή» στον Αραούχο!

ΑΕΚ: Οι Πινέδα και Γκατσίνοβιτς δίνουν... «τροφή» στον Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

O Σέρχιο Αραούχο θα έχει για πρώτη φορά φέτος τόσο μεγάλη… στήριξη από τα χαφ της ΑΕΚ και μπορεί να φτάσει στην πιο παραγωγική του σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορισμένα πράγματα στην… κιτρινόμαυρη ζωή του Σέρχιο Αραούχο, θα συμβούν φέτος για πρώτη φορά. Είναι το πρώτο καλοκαίρι που έχει ακολουθήσει από την αρχή μέχρι το τέλος την προετοιμασία της ΑΕΚ. Είναι η πρώτη σεζόν στην οποία θα μπει, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού της “Ένωσης”.

Υπάρχει όμως και μια ακόμα… πρωτιά, που αφορά καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι η πρώτη φορά από τότε που ο Αραούχο φόρεσε την κιτρινόμαυρα φανέλα, που μέσα στο παιχνίδι της ομάδας, θα έχει τόσο μεγάλη στήριξη από τους χαφ της ομάδας. Δημιουργική στήριξη.

Ακόμα και τη σεζόν που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, η επιθετική λειτουργία της ομάδας στηριζόταν στην ποιότητα που είχε ο Αργεντινό φορ και στις συνεργασίες που έβγαζε με τους εξίσου ποιοτικούς Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα. Από τα χαφ οι δημιουργικές βοήθειες που έπαιρνε, ήταν ελάχιστες. Κυρίως τις είχε, όταν έπαιζε ο Κονέ.

Διαβάστε περισσότερα για τον Αραούχο

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X