ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα επέμεινε και σήμερα με Λιβάι Γκαρσία φουνταριστό

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα επέμεινε και σήμερα με Λιβάι Γκαρσία φουνταριστό
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ και οι ασκήσεις τακτικής του Ματίας Αλμέιδα σήμερα στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Αλκμάαρ, δούλεψε με τον Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση σε σύστημα 3-5-2.

Ο ταχύτατος επιθετικός της ΑΕΚ και στις σημερινές ασκήσεις ήταν στην επίθεση και έδειξε ο Αργεντίνος κόουτς ότι προσανατολίζεται στο ξεκίνημα της σεζόν να τον έχει εκεί, δίδυμο με τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Γκαρσία όπως στο ματς με την Γκενκ, έτσι και με αντίπαλο την Ουτρέχτη ήταν στην επίθεση και έδειξε στην Ολλανδία ότι μάθαινε την θέση και τις απαιτήσεις της. Ο Αλμέιδα θέλει να εκμεταλλευτεί τα αθλητικά του προσόντα για το πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα, αλλά και το πως φεύγει στον χώρο από το κάθε λάθος του αντιπάλου.

Ο Αλμέιδα σήμερα είχε ξανά τον Τσούμπερ αριστερά και τον Ρότα δεξιά που τους ντουμπλάρει στα άκρα για την ισορροπία στις πλευρές, ενώ Γκατσίνοβιτς και Πινέδα ήταν ξανά στον άξονα.

Και έτσι φαίνεται ότι εκεί πατήσει και στο τελευταίο δυνατό κρας τεστ στα φιλικά, απέναντι στην Ομόνοια στην Κύπρο την Παρασκευή.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X