Το ομορφότερο τοπίο του κόσμου!

ΑΕΚ: Τρέλα για τη Νέα Φιλαδέλφεια: Έχουν πωληθεί πάνω από 18.000 διαρκείας!

Ο Πάνος Λούπος γράφει στο προσωπικό του blog, για το όνειρο που δεν είναι πια όνειρο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξημερώνει Πέμπτη 4 Αυγούστου και όσοι έχετε μείνει στην Αθήνα και γενικότερα στο λεκανοπέδιο Αττικής και για τον «άλφα» ή «βήτα» λόγο δεν έχετε διάθεση, σας συνιστώ να πάτε απογευματάκι ή και βραδάκι, μια βόλτα από τη δική μας πόλη, τη Νέα Φιλαδέλφεια! Ειλικρινά, όσοι δεν το έχετε κάνει εδώ και αρκετό καιρό, κάντε το και το τοπίο της γηπεδάρας μας, θα σας αποζημιώσει. Το συναίσθημα δε, δεν θα συγκρίνεται ούτε με το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του κόσμου!

Σχεδόν κάθε μέρα πλέον και κυρίως κάθε νύχτα, είμαστε στο σπίτι μας. Κόβουμε τις βόλτες μας απ’ έξω, μπαίνουμε και μέσα όποτε αυτό είναι εφικτό, να «ελέγξουμε» το όποιο λιθαράκι προστέθηκε στο πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου, στο όνειρο της ζωής μας. Κάθε μέρα, κάθε νύχτα, ολοένα και πιο πολύ, ανατριχιάζουμε, δακρύζουμε, μετράμε αντίστροφα, χάνουμε τη λαλιά μας.

Ακόμα κι αν ο καθένας από εμάς, ζει λίγο πιο κοντά ή λίγο πιο μακριά την ομάδα, θεωρώ ότι δεν έχει σημασία. Γιατί ακόμα ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η ΑΕΚ μπαίνει στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είμαι βέβαιος για αυτό. Δεν ‘πα να το έχουμε γράψει εκατομμύρια φορές μέσα σε αυτά τα 19 ολόκληρα χρόνια; Δεν λέει κάτι. Ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει!

Δεν το έχουμε πιστέψει…

Ούτε ότι δεν θα ξαναπάμε στο ΟΑΚΑ έχουμε πιστέψει, ούτε πως όταν θα φεύγουμε από τον καφέ μας ή από το φαγητό στη γειτονιά μας δεν θα χρειάζεται να μπαίνουμε στο αυτοκίνητο για να πάμε στο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, έχουμε πιστέψει.

Ούτε πόσο κοντά χρονικά είναι πλέον το όνειρο της ζωής μας, έχουμε πιστέψει. Ούτε το τι κλάμα χαράς έχουμε να ρίξουμε, έχουμε καταλάβει. Το ότι θα πάρουμε δε τα παιδιά μας από το χέρι για να τα πάμε να δούμε μαζί την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μας ανατριχιάζει και μόνο και στη σκέψη! Σκεφτείτε δηλαδή ότι θέλουμε ακόμα πολύ μέσα μας, για να συνειδητοποιήσουμε και πόσο σημαντικό είναι και τι δυναμική θα δώσει το σπίτι μας στην ΑΕΚ μας.

Δεν χρειαζόταν κανένα νούμερο στα Διαρκείας για να καταλάβουμε

Από εκεί και πέρα, εξέπληξε πολλούς το νούμερο των 18.000 διαρκείας πριν καν ανοίξει η ελεύθερη διάθεση. Επί της ουσίας, όλη η δεξαμενή αυτών που είχαν προτεραιότητα, εξαντλήθηκε. Προφανώς και είναι συγκλονιστικό το νούμερο, αλλά καμία εντύπωση δεν πρέπει να μας προκαλεί. Παρεμπιπτόντως, εικάζω ότι θα μπει ένα πλαφόν ώστε να μείνει αριθμός και απλών εισιτηρίων προκειμένου να εξυπηρετείται και ο κόσμος που δεν μπόρεσε να πάρει διαρκείας.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X