Αυτό που έφερε ο Αλμέιδα από την Ολλανδία...

Αυτό που έφερε ο Αλμέιδα από την Ολλανδία...
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ακόμα δουλειά μπροστά της αλλά ο Κώστας Τσίλης γράφει γι αυτό που ήδη έχει βγει σ' όσα δούλεψε ο προπονητής στο Άλκμααρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ακόμα ομάδα δεν είναι. Τουλάχιστον όχι όπως την θέλει ο Αλμέιδα και όπως την έχει σχεδιάσει στο μυαλό του ο προπονητής.

Τις βασικές αρχές τις έχει. Τις δούλεψε ο Αργεντινός στην Ολλανδία, τις είδα στα τρία φιλικά. Το ξαναγράφω και το υπογραμμίζω. Αν είχε παίξει πέρυσι με την Βελέζ, με τη νοοτροπία και τις αρχές που έβγαλε στο φιλικό με την Γκενκ, θα είχε προκριθεί. Ανεξαρτήτως απόδοσης.

Στην πραγματικότητα όμως το τακτικό μοντάρισμα που θέλει να κάνει ο Αλμέιδα, τώρα έχει ξεκινήσει και θα προχωρήσει αυτές τις σχεδόν τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος. Με τον σχηματισμό που θα υπάρχει ως βάση να κλειδώνει, με τον Βίντα να έχει ήδη μπει στην εξίσωση και προσεχώς και τον έτερο στόπερ που θα αποκτηθεί και που θα έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του καθοδηγητή της άμυνας.

Το… σκορποχώρι παίρνει ήδη σχήμα και γίνεται κανονική ΑΕΚ

Αν υπάρχει πάντως κάτι που ήδη σχηματίστηκε από την δουλειά που έγινε στην Ολλανδία, είναι αυτό που ο Αλμέιδα βάζει σε πρώτη προτεραιότητα σ’ όλες τις ομάδες που δουλεύει. Και το έχει και πρώτη προτεραιότητα γενικώς στη ζωή του, καθώς πάνω απ’ όλα βάζει τον ανθρώπινο παράγοντα. Ο Αργεντινός λοιπόν, αυτό που έφερε από την Ολλανδία, είναι μια οικογένεια. Παρέλαβε στις αρχές του Ιούλη μια ομάδα που εντός των αποδυτηρίων ήταν ένα σκορποχώρι. Δεν εννοώ (μόνο) αγωνιστικά, αλλά και κυρίως ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Διαβάστε περισσότερα γι’ αυτό που έφερε ο Αλμέιδα από την Ολλανδία

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X