Γιουβέντους: Νέα κίνηση για την απόκτηση του Κόστιτς

Γιουβέντους: Νέα κίνηση για την απόκτηση του Κόστιτς
Photo Credits: INTIME

Η Γιουβέντους επεδίωξε νέες κινήσεις στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Φίλιπ Κόστιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει για Κόστιτς η Γιουβέντους.

Το όνομα του Σέρβου έχει ακουστεί αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες στις πιθανές αφίξεις που μπορούν να έχουν Γιουβέντους και Ίντερ και πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τους δίνεται η ευκαιρία να υπογράψουν τον αριστερό εξτρέμ.

Ο Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο αναφέρθηκε στην κατάσταση του Κόστιτς, υποστηρίζοντας ότι ενώ το ενδεχόμενο η Γιούβε να φέρει ενδεχομένως πίσω τον Αλβάρο Μοράτα παραμένει δυσοίωνο, ο παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι ξανά στη «λίστα επιθυμιών» της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αυτό το καλοκαίρι.

Ο Κόστιτς ήταν προηγουμένως ένα βήμα πριν από το να συνοδέψει τον Τζιανλούκα Σκαμάκα στη Γουέστ Χαμ, αλλά η Γιουβέντους έκανε χθες νέες επαφές για τον παίκτη.

Ο Σέρβος ήταν παίχτης ζωτικής σημασίας για να βοηθήσει τους Αετούς να κατακτήσουν το Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη σεζόν, καθώς πέτυχε μια ασίστ στον τελικό με τη Ρέιντζερς. Επιπλέον, ο 29χρονος συνέβαλε σε 13 γκολ στην Μπουντεσλίγκα την περασμένη σεζόν.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X