Χωρίς Βίντα η ΑΕΚ στην Κύπρο - Με 23 παίκτες για το φιλικό με την Ομόνοια

Σταμάτης Βούλγαρης: «Αυτή η ΑΕΚ αφήνει υποσχέσεις, αλλά χρειάζεται ενίσχυση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Ομόνοια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Ντομαγκόι Βίντα θα ταξιδέψει στην Κύπρο η ΑΕΚ για το φιλικό με την Ομόνοια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα λείπει από την αποστολή της Ενωσης και το ανεπίσημο ντεμπούτο του αναβάλλεται προσωρινά.

Παράλληλα, όσον αφορά στην προπόνηση, οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κλεμάν Μισσελέν έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Τέλος, ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε προγραμματισμένη θεραπεία.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (3/8) προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Κλεμάν Μισελέν. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε προγραμματισμένη θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης καταρτίστηκε η αποστολή της ομάδας για το φιλικό της Παρασκευής (5/8) με την Ομόνοια στη Λευκωσία. Στην αποστολή συμμετέχουν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Κοσίδης και Γιούσης.

Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αεροπορικώς αύριο Πέμπτη στις 11.10 για την Κύπρο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X