ΑΕΚ: Ο Αμραμπατ αλλάζει και πείθει τον Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο Αμραμπατ αλλάζει και πείθει τον Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει με θετικό τρόπο την επιστροφή του Μαροκινού στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, αποτελεί το πλέον πολυσυζητημένο πρόσωπο αυτού του καλοκαιριού για την ΑΕΚ. Διότι, μπορεί να υπήρξαν πολλές κουβέντες γύρω από πιθανούς (και απίθανους) μεταγραφικούς στόχους, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Νορντίν Αμραμπατ σήκωσε την περισσότερη σκόνη. Από τότε που σήκωσε παντιέρα και εκδήλωσε τάσεις φυγής, μέχρι την ολική επαναφορά του στην Ενωση και την ένταξη του στα πλάνα του Αλμέιδα, μεσολάβησαν πολλά.

Το πλέον σημαντικό στοιχείο για την ΑΕΚ είναι πως κατάφερε να διατηρήσει στο δυναμικό της έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, που δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ακόμα πιο σημαντικό και σπουδαίο είναι εάν ο Αλμέιδα καταφέρει να τον τιθασεύσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι πραγματικά παραγωγικός και να εκμεταλλευθεί όλες τις ικανότητες του προς όφελος της ομάδας. Σε πρώτη φάση φαίνεται να πηγαίνει καλά όλο αυτό, αλλά προφανώς τα πάντα θα κριθούν σε βάθος χρόνου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X