«Χτίζει» την δική του ΑΕΚ- Ο Αλέξης Αλβανός περνάει ήδη την φιλοσοφία του στους παίκτες!

Ηγετική ομιλία Παπασταμάτη στους παίκτες: «Δεν θα επιτρέψω να συμβούν τα περσινά- Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στους τίτλους»

«Όποιος βρίσκεται εδώ πρέπει να αποδείξει ότι το αξίζει» το μήνυμα του προπονητή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε από την Δευτέρα την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό που μπορεί να καταλάβει ο καθένας από την πρώτη ημέρα είναι πως φέτος η ομάδα θέλει να μιλάει μόνο μέσα στο γήπεδο και να δίνει εκεί τις απαντήσεις της.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη ο οποίος έκανε αναφορά στο περσινό πάθημα, το οποίο η ΑΕΚ θέλει να το αφήσει οριστικά πίσω της σαν μια κακή παρένθεση. Αυτό είναι και το σύνθημα του προπονητή Αλέξη Αλβανού ο οποίος και σαν παίκτης αλλά και προπονητής αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και θέλει η ομάδα του να μιλάει μόνο μέσα από την δουλειά της στο γήπεδο. Την δική του φιλοσοφία θέλει να περάσει και στους παίκτες του καθώς γνωρίζει πως οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι μεγάλες και όπως ανέφερε στην πρώτη προπόνηση όσοι βρίσκονται εδώ θα πρέπει να αποδείξουν ότι το αξίζουν.

Σε ότι αφορά το πρώτο μέρος της προετοιμασίας ο προπονητής της ΑΕΚ δίνει βάρος στην φυσική κατάσταση αλλά και στο κομμάτι της τακτικής δουλεύοντας σταδιακά μέσα στο γήπεδο αυτά που θέλει να δει από την ομάδα του. Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει γυμναστήριο το πρωί και τρέξιμο. Την Πέμπτη και την Παρασκευή γυμναστήριο το πρωί και γήπεδο το απόγευμα και το Σάββατο διπλή προπόνηση. Όπως καταλαβαίνει κανείς ο προπονητής της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει …μανίκια καθώς τους περιμένει πολλή δουλειά μέχρι την πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων. Πριν αναχωρήσει για Βοσνία πάντως η ΑΕΚ αναμένεται να δώσει τουλάχιστον δύο φιλικά στην Αθήνα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X