To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για τον γ’ γύρο ξεκινάνε σήμερα και μεγάλα ονόματα εισέρχονται στην διαδικασία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μπενφίκα – Μίντιλαντ (22:00): Εντυπωσιακή η εικόνα της Μπενφίκα στα φιλικά παιχνίδια. Δείχνει πανέτοιμη η ομάδα της Πορτογαλίας για να ανταπεξέλθει στην πρόκληση των προκριματικών του Champions League και να βρεθεί στους ομίλους που είναι και ο μεγάλος της στόχος. Πέντε ματς, ισάριθμες νίκες και 17 γκολ στο ενεργητικό τους οι αετοί, που φιλοξενούν τη Μίντιλαντ στο πρώτο μεταξύ τους ματς και φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο.

Η Μίντιλαντ έτσι κι αλλιώς έδειξε προβληματική απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, το εμπόδιο της οποίας ξεπέρασε στα πέναλτι και μετά από δύο ισοπαλίες. 1-1 σε Δανία και Κύπρο, κατάφερε να προκριθεί μετά τη διαδικασία των πέναλτι. Έχει στα πόδια της και τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, κάτι που της δίνει σίγουρα καλύτερο ρυθμό σε σχέση με την Μπενφίκα η οποία έχει δώσει μόνο φιλικά. Αλλά έως τώρα σε αυτά τα φιλικά είναι… τρομακτική.

Δείτε εδώ Ειδικά Στοιχήματα Πρέμιερ Λιγκ

Μπενφίκα – Μίντιλαντ (22:00): Δεν νομίζω πως μπορεί να κάνει μια τόσο μεγάλη έκπληξη η Μίντιλαντ και να αφήσει εκτός της Μπενφίκα, η οποία θέλει να βρεθεί στους ομίλους. Σίγουρα η ΑΕΚ Λάρνακας θα ήταν ακόμα πιο βατή αντίπαλος για τους Πορτογάλους, πλην όμως και οι Δανοί δεν… φοβίζουν. Το αντίθετο. Η σοβαρή Μπενφίκα θα περάσει με δύο νίκες και θα περιμένει τον αντίπαλο στα πλέι οφ του Champions League.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Αντικατοπτρίζεται η διαφορά δυναμικότητας και στις αποδόσεις στο στοίχημα. Πολύ χαμηλά ο άσος, ακόμα πιο χαμηλά η πρόκριση της Μπενφίκα, μόλις στο 1.12. Η
Μπενφίκα θέλει και μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς και εμείς θα την
εμπιστευτούμε. Πάμε στοίχημα με άσο και over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.83 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Μονακό – Αϊντχόφεν (21:00): Συναντήθηκαν πέρσι σε ομίλους του Europa League, ήρθε η ώρα να συναντηθούν και στο Champions League. Στον τρίτο προκριματικό γύρο ένα από τα πλέον αμφίρροπα ζευγάρια είναι αυτό της Μονακό με την Αϊντχόφεν. 0-0 το αντίστοιχο περσινό ματς στο Πριγκιπάτο, τον Νοέμβριο για το Europa League, 2-1 είχαν κερδίσει οι Γάλλοι στην Ολλανδία τον Οκτώβριο. Αυτό θα είναι και το πρώτο επίσημο ματς μέσα στη σεζόν για τους Μονεγάσκους.
Αντίθετα, η Αϊντχόφεν έχει ήδη ένα ματς στα πόδια της και μια εντυπωσιακή νίκη. Επικράτησε με 5-3 στον τελικό του Σούπερ Καπ Ολλανδίας του Άγιαξ, σε ένα ανεπανάληπτο ματς. Προηγήθηκε ο Άγιαξ, το γύρισε σε 2-1 η PSV στο ημίχρονο, ισοφάρισε ο Αίαντας, με την Αϊντχόφεν να το κάνει 4-2 σε τέσσερα λεπτά. Ο Άγιαξ ξανά μπήκε στο ματς με γκολ στο 72’, αλλά στις καθυστερήσεις ο Σίμονος διαμόρφωσε το τελικό 5-3 για μια ομάδα που δείχνει να βγάζει… φωτιές στην επίθεση.

Μονακό – Αϊντχόφεν (21:00): Επίσης πολύ επιθετική ομάδα η Μονακό, κάτι που έδειξε στην περσινή της πορεία. Έκλεισε τα φιλικά με δύο ήττες από την Πόρτο και τη Σαουθάμπτον, αλλά εδώ το κίνητρο είναι τεράστιο. Έδωσε πολύ μεγάλη μάχη πέρσι στη Ligue 1 για να κερδίσει μια θέση για τα προκριματικά του Champions League και στόχος της δεν είναι άλλος από το να βρεθεί αρχικά στα πλέι οφ και στη συνέχεια στους ομίλους. Έχασε τον Τσουαμενί, πάντως, που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης και σίγουρα αποτελεί μεγάλο αγωνιστικό «πλήγμα».

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δεν υπάρχει φαβορί. Ψηλά το σετ αποδόσεων, δίνει ως φαβορί τη
Μονακό κυρίως λόγω έδρας, αλλά συνολικά στο ζευγάρι φαβορί για την πρόκριση δίνεται η Αϊντχόφεν. Είναι αλήθεια πως οι Ολλανδοί με την εικόνα τους απέναντι στον Άγιαξ έστειλαν ηχηρό μήνυμα και ίσως να… τρόμαξαν κόσμο και κοσμάκη. Θα τους εμπιστευτούμε τουλάχιστον για να αποφύγουν την ήττα στο Πριγκιπάτο. Πάμε στοίχημα με Χ2 διπλή ευκαιρία, σε συνδυασμό με over 1,5 γκολ στο ματς σε συνολική απόδοση 2.19 (Pamestoixima).

Δείτε εδώ Ειδικά Στοιχήματα Μπουντεσλίγκα

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο,
μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X