ΑΕΚ: Τρέλα για τη Νέα Φιλαδέλφεια: Έχουν πωληθεί πάνω από 18.000 διαρκείας!

ΑΕΚ: Τρέλα για τη Νέα Φιλαδέλφεια: Έχουν πωληθεί πάνω από 18.000 διαρκείας!

Απίστευτοι αριθμοί στις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχώς καταρρίπτει την λογική σε όλους και σε όλα και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η ζήτηση και η πώληση των έως τώρα εισιτηρίων διαρκείας για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!

Σύμφωνα με την Ένωση, με τις δύο περιόδους περιορισμένης διάθεσης βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων να κλείνουν χθες και με την ενσωμάτωση των στοιχείων που έχουμε από τους συνδέσμους επίσης μέχρι χθες, μπαίνουμε στη περίοδο της ελεύθερης διάθεσης των καρτών διαρκείας, έχοντας ήδη ξεπεράσει το απίστευτο νούμερο των 18 χιλιάδες πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας.

Να αναφερθεί, πως οι δύο πρώτες περίοδοι αφορούσαν πολύ συγκεκριμένη «δεξαμενή» του γηπέδου η οποία σχεδόν εξαντλήθηκε.

Με την έναρξη της ελεύθερης διάθεσης από αύριο, ουσιαστικά ξεκινάει και η ελεύθερη διάθεση μέσω διαδικτύου. Το σημειώνουμε αυτό γιατί σε αυτόν τον τομέα λόγω της ανάγκης διαδικασίας επιβεβαίωσης, οι περιορισμοί ήταν στην πράξη ακόμη μεγαλύτεροι.

Για το αν είναι ελεύθερος ο αριθμός των διαρκείας που θα διατεθούν, από την ΑΕΚ διαρρέει ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά σίγουρα υπάρχει αριθμός θέσεων που για διάφορους λόγους και για διάφορες ανάγκες, δεν θα ανοίξουν.

 

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X