ΑΕΚ: Ο Μισελέν παραμένει ερωτηματικό

ΑΕΚ: Ο Μισελέν παραμένει ερωτηματικό

Αναμένονται αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα για την περίπτωση του Κλεμάντ Μισελέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως ακόμα και τώρα που η προετοιμασία της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει μπει στην τελική ευθεία, ο Ματίας Αλμέιδα έχει ανοικτά ζητήματα για τα οποία εκκρεμούν αποφάσεις. Ωστόσο για τα περισσότερα εξ αυτών, ο Αργεντινός τεχνικός έχει σχηματίσει μια εικόνα στο μυαλό του. Υπάρχουν όμως ακόμα και ερωτηματικά. Και ίσως το μεγαλύτερο εξ αυτών, αφορά την περίπτωση του Κλεμάντ Μισελέν.

Ο Γάλλος ακραίος μπακ εξακολουθεί να είναι… γρίφος για τον Αλμέιδα. Σχεδόν όπως ξεκίνησε η προετοιμασία. Ο Αλμέιδα στον αρχικό σχεδιασμό που έκανε, είχε κρίνει πως τις αποφάσεις για το μέλλον του Μισελέν, δεν έπρεπε να τις πάρει με βάση αυτά που έγιναν στην περυσίνή σεζόν, καθότι δεν ήταν ενδεικτικά. Ήθελε να το κρίνει μ’ αυτά που θα έβλεπε στην προετοιμασία. Ωστόσο μετά από έναν μήνα δουλειάς σε Σπάτα και Ολλανδία, η περίπτωση του Μισελέν παραμένει ερωτηματικό.

Πάτησε ΕΔΩ για την περίπτωση του Μισελέν παραμένει ερωτηματικό

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X