Τέλος στα πάρτι του Κλάτενμπεργκ, εγκρίθηκε η νέα ΚΕΔ με τις μισές αποδοχές!

Τέλος στα πάρτι του Κλάτενμπεργκ, εγκρίθηκε η νέα ΚΕΔ με τις μισές αποδοχές!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αποδοχές της νέας επιτροπής Διαιτησίας θα ανέλθουν στο 53% της αμοιβής που είχαν τα αλλοδαπά μέλη της ΚΕΔ επί Κλάτενμπεργκ.

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (Καραπαπάς, Μπουτσικάρης) και 2 λευκά (Λεουτσάκος, ΠΣΑΠΠ), η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έκανε δεκτή την εισήγηση του Στιβ Μπένετ για τη νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (απείχε ο Μαρινάκης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ενημέρωσε πως η αμοιβή των τριών αλλοδαπών της ΚΕΔ θα ανέλθει σχεδόν στο μισό, συγκεκριμένα στο 53% της αμοιβής που είχαν τα ξένα μέλη της Επιτροπής την περσινή χρονιά, επί Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά, έκανε δεκτή κατά το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ την εισήγηση του κ. Μπένετ όπως την παρουσίασε στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχεις ως εξής:

Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής, Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2)

Joao Capella (Πορτογαλία)-VAR Μάνατζερ

Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, είναι τα εξής:

Σταύρος Μάνταλος- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας

Ιωάννης Σπυρόπουλος – Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αντώνης Καρατζίκας – Υπεύθυνος Βοηθού Διαιτητών

Ελένη Λαμπαδαρίου – Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών

Σημειώνεται, ότι ο κ. Μπαλτάκος ενημέρωσε την Ε.Ε.Π ότι η αμοιβή των τριών αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ θα ανέλθει στο 53% σε σχέση με την αμοιβή των αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ της περσινής περιόδου.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X