Αλμέιδα σε παίκτες: «Συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε στην Ολλανδία»

Αλμέιδα σε παίκτες: «Συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε στην Ολλανδία»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στους «κιτρινόμαυρους» στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα η ΑΕΚ έπιασε πάλι δουλειά, μετά την ξεκούραση 3,5 ημερών που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος κόουτς υποδέχθηκε στην ομάδα τον Ντομαγκόι Βίντα και τον καλωσόρισε με πολύ ωραίο τρόπο, ενώ λίγα λεπτά μετά έγινε το… καθιερωμένο φατούρο στο χορτάρι (είχε γίνει και με τον Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και στα γενέθλια του Ζίγκα Λάτσι στην Ολλανδία).

Ο Ματίας Αλμέιδα πάντως επειδή αναγνωρίζει ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και πριν από τα δύο τελευταία φιλικά (Ομόνοια, Προοδευτική) και αναμένει τις μεταγραφές, ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ να συνεχίσουν τη δουλειά που… άφησαν στο Αλκμάαρ.

«Γυρίζουμε πίσω στη δουλειά και πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε στην Ολλανδία. Έμεινα ευχαριστημένος από όσα κάναμε εκεί, θέλω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε όλα τα κομμάτια ως ομάδα. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε όλοι σας και να γυρίσατε όπως πρέπει» είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος κόουτς στους παίκτες του.

Σήμερα και αύριο η ΑΕΚ έχει πρωινή προπόνηση και την Πέμπτη αναχωρεί για την Κύπρο, για το φιλικό της Παρασκευής απέναντι στην Ομόνοια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X