ΑΕΚ: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ακίλ Μίτσελ τη σεζόν 2016-17 (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ακίλ Μίτσελ τη σεζόν 2016-17 (VIDEO)

Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ, Ακίλ Μίτσελ είχε βιώσει έναν πολύ άσχημο τραυματισμό την περίοδο που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ωκεανίας

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του σέντερ, Ακίλ Μίτσελ με στόχο να κλείσει την γραμμή ψηλών της, στην ρακέτα με ένα παίκτη με ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Ο Αμερικανός άσος έχει μια «γεμάτη» καριέρα καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες εντός και εκτός Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά ο 30χρονος έχει βιώσει μια πολύ δύσκολη στιγμή με έναν  από τους πιο σοκαριστικούς τραυματισμούς στην ιστορία του μπάσκετ.

Ο Μίτσελ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ωκεανίας τη σεζόν 2016-17, όταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς κόντρα στους Κερνς Τάιπανς, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο μάτι.

Ο Αμερικανός άσος στην προσπάθεια να πετύχει καλάθι είδε το δάχτυλο αντιπάλου του να προσγειώνεται στο μάτι του, το οποίο βγήκε από τη θέση του, σε έναν από τους πιο σοκαριστικούς τραυματισμούς που έχουν προβληθεί στην τηλεόραση.

«Πήγα για το φόλοου. Αρχικά αισθάνθηκα ότι απλώς δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο, αλλά όταν έπεσα στο έδαφος αισθάνθηκα το μάτι μου έξω από την θέση του και πανικοβλήθηκα. Όλο όμως έσπευσαν πάνω μου και έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δεν ήταν ο μεγαλύτερος πόνος που αισθάνθηκα ποτέ, αλλά σίγουρα το πιο περίεργο. Αυτή την στιγμή απλώς αισθάνομαι σαν να έχω δεχθεί γροθιά στο πρόσωπο, αλλά δεν έχω πρόβλημα στην όρασή μου», είχε δηλώσει την επόμενη του συμβάντος ο Μίτσελ.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Μίτσελ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X