Η ΑΕΚ Β' έφυγε για Πορταριά - Μόνο ο Τζούντα Γκαρσία από την πρώτη ομάδα

Η ΑΕΚ Β' έφυγε για Πορταριά - Μόνο ο Τζούντα Γκαρσία από την πρώτη ομάδα

Αναχώρησε για Πήλιο η ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο με τον Τζούντα Γκαρσία από την πρώτη ομάδα αναχώρησε για Πορταριά του Πηλίου η ΑΕΚ Β’.

Η αποστολή της ΑΕΚ Β αναχώρησε σήμερα για την Πορταριά του Πηλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει του πρωταθλήματος Super League 2 της σεζόν 2022-23.

Την αποστολή της ΑΕΚ Β’ ακολούθησε μόνο ο Τζούντα Γκαρσία από τους μικρούς που πήρε ο Αλμέιδα στην πρώτη ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του enwsi.gr.

Να θυμίσουμε ότι ο Αλμέιδα είχε πάρει μαζί του τους: Θεοχάρη, Ραντόνια, Κορνέζο, Λάτσι, Μουστακόπουλο, Τζούντα Γκαρσία, Γιούση, Μαχαίρα και Κοσίδη.

Για το Σάββατο 6 Αυγούστου έχει οριστεί φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ19 της ομάδας του Βόλου ΝΠΣ, ενώ την Παρασκευή 12 Ιουλίου η ΑΕΚ Β θα μεταβεί στη Λαμία για το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας με αντίπαλο την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στη Super League. Αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Β’ Σωκράτης Οφρυδόπουλος υπολογίζει άμεσα σε 21 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Αγγελόπουλος, Μαρίνης, Μπαλαμώτης, Χατζηκυριάκος, Κάτσικας, Σταμούλης, Παρράς, Μαντζουρανάκης, Κορομηλάς, Ρουκουνάκης, Λέλεκας, Τσιόκρης, Γερολέμου, Πιτιλάκος, Νούλας, Πάπα, Γεωργέας, Τζ. Γκαρσία, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος, Γκολφίνος.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X