Τα εγκλήματα του Τσαγκαράκη, το…αποτέλεσμα του Νάβας (VIDEO)

Τα εγκλήματα του Τσαγκαράκη, το…αποτέλεσμα του Νάβας (VIDEO)

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Νικολαϊδη, αλλά η εχθρική διαιτησία του Τσαγκαράκη έκανε εύκολο το έργο του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χρόνια της «κόκκινης» παράγκας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άφησαν έντονα τα σημάδια τους στην ΑΕΚ. Παιχνίδια που η Ενωση έπρεπε να νικήσει βρισκόταν να χάνει και μάλιστα με βαρύ σκορ. Ενδεικτικό είναι το ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 2000. Η ΑΕΚ του Γιάννη Παθιακάκη, με αέρα και ενθουσιασμό από το θετικό ξεκίνημα, αντιμετώπιζε στο ΟΑΚΑ τον ΟΣΦΠ. Το ντέρμπι είχε ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Τσαγκαράκη και έμεινε στη μνήμη η χειρονομία του Νάβας.

Μόλις στο 5’ ο Τσαγκαράκης έδωσε πέναλτι σε καθαρό μαρκάρισμα του Ζήκου επί του Νινιάδη, αλλά ο Ατματσίδης απέκρουσε την εκτέλεση του Τζόρτζεβιτς, πανηγυρίζοντας έξαλλα με ορμή προς τον διαιτητή. Η ΑΕΚ μάλιστα ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ρουίς πέρασε όποιον βρήκε από δεξιά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Νικολαϊδη που…τήρησε την παράδοση. Ο Τζιοβάνι ισοφάρισε και το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού με ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στις λεπτομέρειες, όλα ήταν κόκκινα για τον Τσαγκαράκη. Εκοψε τρία οφσάιντ με παίκτες της ΑΕΚ να βγαίνουν τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ δεν έδωσε και πεντακάθαρο πέναλτι. Ο διαιτητής απέβαλε και τον Νάβας και στο δεύτερο μέρος – ο οποίος κατά την αποχώρηση του έδειξε προς τον κόσμο του ΟΣΦΠ πόσο ήταν το αποτέλεσμα εκείνη την ώρα – και μετά ήρθε ήρθε η κατάρρευση. Η Ενωση δέχτηκε δύο γκολ από τον απίθανο Αλβες, ενώ ο Τζόρτζεβιτς έκανε το τελικό 4-1.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X